Шабельна пила BLACK&DECKER RS1050EK - AT172058 - купити Пили та плиткорізи в Києві й Україні, доступні ціни на Шабельна пила BLACK&DECKER RS1050EK - AT172058 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Шабельна пила BLACK&DECKER RS1050EK
Шабельна пила BLACK&DECKER RS1050EK
Шабельна пила BLACK&DECKER RS1050EK

Шабельна пила BLACK&DECKER RS1050EK - AT172058

Код товару: AT172058
Немає в наявності
Короткий опис:
Призначення професійний, Кількість ходів холостого ходу 2400 об/хв, Вага 4 кг, Довжина пильного полотна 305 мм, Величина ходу 28 мм, Сталь 76 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення профессиональный
Живлення сеть 220В
Висота 244 мм
Ширина 113 мм
Довжина 584 мм
Вага 4 кг
Количество ходов холостого хода 2400 об/мин
Величина хода 28
Сталь 76 мм
Дерево 305 мм
Длина пильного полотна 305 мм
Виробник BLACK&DECKER
Опис

Придбати Шабельна пила BLACK&DECKER RS1050EK Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

RS1050EK — це шабельна пила від Black&, Decker, призначена для виконання специфічних точних робіт.

Потужний 1050 Вт двигун допоможе вирішити різноманітні і складні завдання. Гумові накладки на рукоятках зроблять роботу більш комфортабельною для користувача і суттєво знизять вібрацію при роботі. Рукоятка, яка фіксується у восьми різних положеннях, допоможе виконувати будь-які види робіт (важкодоступні місця, зміна кута атаки», робота в різних умовах).

Крок полотна 28 мм – істотно збільшить швидкість роботи і максимальний пропив матеріалу. Система швидкої заміни полотен Quick clamp (без ключа) – додасть роботі легкість і простоту.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані