Витяжка кухонна Franke FBI 722 XS V2 - AT172132 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна Franke FBI 722 XS V2 - AT172132 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Витяжка кухонна Franke FBI 722 XS V2
Витяжка кухонна Franke FBI 722 XS V2

Витяжка кухонна Franke FBI 722 XS V2 - AT172132

Код товару: AT172132
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип вбудована, Ширина корпусу 700 мм, Колір нержавіюча сталь, Продуктивність 702 м3/год, Тиск повітряного потоку 250 Па, Фільтри алюмінієвий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 700 мм
Колір нержавіюча сталь
Производительность 702 м3/час
Давление воздушного потока 250 Па
Фильтры алюминиевый
Диаметр вентиляционной трубы 150
Количество скоростных режимов 3
Лампы 2х20 Вт
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Потужність 140 Вт
Виробник Franke
Опис

Придбати Витяжка кухонна Franke FBI 722 XS V2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна Franke FBI 722 XS V2

Більшість людей, які вибирають нову кухонну техніку зупиняють свій вибір саме на вбудованій. Вона органічно виглядає в будь-якому інтер'єрі і, як показує практика, вона простіше у догляді. Витяжка Franke FBI 722 XS V2 встигла сподобається багатьом, дана модель відмінно справляється зі своїми прямими обов'язками. Навіть сама вимоглива хазяйка залишиться задоволена її роботою.

Максимальна продуктивність витяжки становить 730 м3 / год, цього достатньо, щоб впорається з неприємними запахами на кухні. Корпус виконаний з високоякісної нержавіючої сталі. Маленька споживана потужність в 130 Вт. чи не позначиться на ваших рахунках за електроенергію. За допомогою трьох швидкостей ви знайдете той рівень роботи, який необхідний саме в даний момент. За висвітлення плити відповідають дві галогенові лампи по 20 Вт. кожна. Вибравши дану витяжку ви забудете про неприємні запахи на кухні, а вся ваша сім'я буде дихати тільки свіжим повітрям.

FRANKE - швейцарська торгова марка великої багатонаціональної компанії, яка є лідером у виробництві кухонного устаткування і побутової техніки.

Історія компанії Franke почалася в 1911 році з виробництва різного роду виробів з листового металу в місті Роршах, Швейцарія. Заснував компанію Німецько Франке. У другій половині 20-х років Франке приймає рішення розширити своє підприємство і починає займатися виробництвом сантехніки, пічних труб і вивісок. На такий крок вплинули активний розвиток промисловості і процвітання будівництва в ті роки.

Через кілька років мийки з логотипом «FRANKE» вийшли на світовий ринок і бренд отримав своє визнання далеко за межами Швейцарії. Сьогодні Franke належить Artemis Group і є провідним світовим постачальником комплексних рішень для житлових кухонь і ванних кімнат, громадських туалетів, професійного обладнання для ресторанів і кавоварок. Група працює по всьому світу і нараховує близько 9000 чоловік в 40 країнах світу, обсяг продажів більше 2 мільярдів франків.

В Італії Franke зберіг базу в Песк'єра-дель-Гарда з 1969 року, яка є важливим майданчиком для виробництва кухонних мийок, виручених панелей і духовок, розташованих в середньому і високому ціновому сегменті. Крім того, під Franke Group входить FABER, Фабріано, один зі світових лідерів в сегменті «кухонних витяжок».

Під брендом Franke крім сантехніки випускаються мікрохвильові печі, вбудовані робочі поверхні, духові шафи, витяжки, посудомийки, холодильники, подрібнювачі відходів, системи сортування і т.д. Також в компанії існує напрямок професійного обладнання для кухонь. Великою гордістю компанії стало оснащення професійною технікою відомої мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's (Макдональдс).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані