Варочна поверхня MINOLA MVH 6232 GBL - AT172150 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня MINOLA MVH 6232 GBL - AT172150 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Варочна поверхня MINOLA MVH 6232 GBL
Варочна поверхня MINOLA MVH 6232 GBL
Варочна поверхня MINOLA MVH 6232 GBL
Варочна поверхня MINOLA MVH 6232 GBL
Варочна поверхня MINOLA MVH 6232 GBL
Варочна поверхня MINOLA MVH 6232 GBL
Варочна поверхня MINOLA MVH 6232 GBL
Варочна поверхня MINOLA MVH 6232 GBL
Варочна поверхня MINOLA MVH 6232 GBL

Варочна поверхня MINOLA MVH 6232 GBL - AT172150

Код товару: AT172150
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип поверхні електрична, Кількість конфорок 4, Колір чорний, Тип нагрівальних елементів (конфорки) Hi-Light, Управління сенсорне, Матеріал поверхні склокераміка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MINOLA
Тип поверхности Для электрических плит
Тип нагревательных элементов (конфорки) Hi-Light
Количество конфорок 4
Колір Чорний
Управление сенсорное
Материал поверхности стеклокерамика
Диаметр и мощность конфорок 1/2.2 кВт, 1.8 кВт, 1.2 кВт
Дополнительные характеристики таймер, индикатор остаточного тепла, защита от перелива, защита от детей, автоотключение, 9 уровней мощности нагрева, таймер, расширенная зона, индикатор остаточного тепла, защита от перелива, защита от детей, автоотключение, 9 уровней мощности н
Розміри 52 x 28.8 x 5.2 см
Опис

Придбати Варочна поверхня MINOLA MVH 6232 GBL Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Склокерамічна варильна поверхня MINOLA MVH 6232 GBL з нагрівальними елементами типу Hi-Light виготовлена з твердої зносостійкої склокерамічної панелі, яка може зберігати високу механічну міцність і має хороші електричні характеристики ізоляції.
У поверхні реалізовано 9 рівнів потужності, що дозволяє підібрати підходящу потужність нагріву для кожної страви окремо.
Двоконтурна зона нагріву полегшить вибір посуду для приготування, завдяки вибору з двох різних діаметрів зон нагріву ви можете використовувати для приготування велику сковороду, сотейник або маленьку каструлю, а вірно підібрана зона нагріву додатково допоможе економити електроенергію і захистить ручки вашого посуду від зайвого нагріву.
Вибрати діаметр зони ви можете одним натисканням на сенсор панелі управління.
Наявність різних зон розширення робить експлуатацію варильної поверхні більш зручною і дозволяє використовувати посуд різного діаметра.
За допомогою сенсорного управління можна активувати будь-яку функцію одним натисненням.
А зручне фронтально-кутове розташування панелі не складе незручностей при приготуванні.
До того ж дана модель оснащена функцією автоматичного вимкнення.
А отже, виключається ризик залишити працюючу панель надовго без нагляду, так як вона вимикається після закінчення певного терміну після останньої зміни температури або включення інших функцій.
Також не варто боятися і тим, у кого є діти, можна спокійно залишити дитину на кухні і не переживати, що вона включить або скине які-небудь параметри.
Для більшої безпеки варильні панелі обладнані індикаторами залишкового тепла, які показують, які конфорки ще гарячі.
А функція захисту від переливу» вимкне поверхню і заблокує конфорку при попаданні на неї вологи.
Встановивши таймер, не потрібно контролювати процес приготування їжі, якщо Ви точно знаєте, скільки часу потрібно для його приготування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані