Варочна поверхня BEKO HILG64225SBG - AT172377 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня BEKO HILG64225SBG - AT172377 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Варочна поверхня BEKO HILG64225SBG
Варочна поверхня BEKO HILG64225SBG

Варочна поверхня BEKO HILG64225SBG - AT172377

Код товару: AT172377
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип поверхні газова, Кількість конфорок 4, Колір бежевий, Управління механічне, Газ-контроль є, Матеріал поверхні загартоване скло,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BEKO
Тип поверхности Для газовых плит
Количество конфорок 4
Колір бежевий
Управление механічна
Материал поверхности закаленное стекло
Материал держателей чугун
Диаметр и мощность конфорок Передняя правая 1 кВт, Задняя левая 2.9 кВт, Передняz левая 1.75 кВт, Задняя правая 1.75 кВт
Размеры ниши для встраивания 56 х 49 х 4.6 см
Розміри 58.5 x 52.4 x 4.6 см
Опис

Придбати Варочна поверхня BEKO HILG64225SBG Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Варильна поверхня BEKO HILG64225SBG

Газова поверхня Beko - це якість і стиль від відомої у всьому світі компанії з виробництва побутової техніки Beko. Дана варильна поверхня легко зможе вписатися в дизайни абсолютно будь-яких кухонь завдяки своєму класичному світлого кольору. Вона досить компактна: ширина - 58.5 сантиметрів, глибина - 52.4 сантиметри, а висота всього 4.6 сантиметрів.

Газова поверхня від Beko не займає багато місця і поверхня для роботи на кухні доступна майже в повному обсязі. Beko має 4 газові конфорки, які регулюються поворотними ручками, які знаходяться на передній частині конфорки.

За типом потужності конфорки можна розділити таким чином: одна конфорка потужна, друга - середньої потужності, третя конфорка призначена для швидкого розігріву і четверта - допоміжна. Передбачено в даній моделі електрозапалювання конфорок. Це, безсумнівно, полегшить процес роботи з даною поверхнею - легким рухом руки конфорка буде включена.

ТМ Beko входить в найбільшу турецьку корпорацію Koc Holding DCGG і була обрана для виведення продукції даної корпорації на міжнародний ринок в 1990 році. В Європі корпорація Арчелік, ще одна торгова марка групи Коч, входить в десяток найбільших виробників побутової техніки.

В Україні протягом останніх років продукція Beko активно набирає популярність, завдяки поєднанню активної рекламної кампанії, доступними цінами і якістю продукції. Компанія спеціалізується на випуску великої побутової та вбудованої техніки, зокрема найбільш широко представлена ??продукція в сегменті пральних машин та холодильників. На всю техніку Beko діє гарантія 2 роки, продукція сертифікована стандартами ISO 9001 і 14001.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані