Зимній конверт Thule Foot Muff City Charcoal Grey (TH11000305) - AT172407 - купити Аксесуари для колясок і автокрісел в Києві й Україні, доступні ціни на Зимній конверт Thule Foot Muff City Charcoal Grey (TH11000305) - AT172407 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем вам товар молотки, купить с доставкой в Днепродзержинск, рекомендуем вам электрический, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с джойстик рс, либо камерой, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить шредер в нашем магазине, а также картридж принтера с доставкой по Днепропетровску.
  • Выгодные цены на каталог процессоров, предлагаем вам сделать выбор ссд винт и заказать с доставкой в Харькове.
  • Быстро и удобно купить материалы, обратите внимание на строительный степлер, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Зимній конверт Thule Foot Muff City Charcoal Grey (TH11000305)

Зимній конверт Thule Foot Muff City Charcoal Grey (TH11000305) - AT172407

Код товару: AT172407
Немає в наявності
Короткий опис:
Вікова група від народження, Колір сірий, Підходить для коляски Thule,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Thule
Колір Grey
Возрастная группа от рождения
Подходит для коляски Thule
Опис

Придбати Зимній конверт Thule Foot Muff City Charcoal Grey (TH11000305) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зимовий конверт Thule Foot Muff City Charcoal Grey (TH11000305) забезпечує дитині максимальний комфорт і тепло в холодну пору року. При необхідності верхню частину конверта можна відстебнути і використовувати тільки нижню як вкладиш на сидіння. Блискавка забезпечує легкий доступ до дитини і допомагає контролювати температурний режим. Конверт оснащений отворами для ременів безпеки коляски.

Теплий конверт на ніжки. Особливості: призначений для прогулянкових колясок Thule. Захищає дитину від холоду в осінньо-зимовий період. Внутрішня підкладка з флісу і капюшон відмінно зберігають тепло. Блискавка спереду забезпечує легкий доступ до дитини. Верхня частина відстібається. Підкладка захищає внутрішню поверхню від брудному взутті. Надійно фіксується на сидінні коляски. Є отвори для ременів безпеки.

Компанія Thule заснована в Швеції в 1942 р З тих самих пір в компанії зайняті тим, що наближають нас до реального світу і підігрівають нашу пристрасть до життя. Thule - міжнародна група однодумців із загальною пристрастю допомагати сім'ям з активним способом життя і ентузіастам-мандрівникам.

Компанія Thule допомагає нам безпечно і легко перевозити все, що необхідно, і без клопоту вести активний спосіб життя. У компанії вірять у цінність активного способу життя - неважливо, чи перебуваєте ви в місті чи посеред дикої природи. Компанія поважає і піклується про навколишній світ, а також отримує від нього радість і здоров'я. Незалежно від ваших захоплень і занять. Куди б ви не прямували, що б з собою не брали. З компанією Thule ви живете повноцінним активним життям. Слоган компанії - «Активне життя - це просто». Велика увага фірма приділяє екологічності вироблених виробів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані