Комод-пеленатор Верес 900 МДФ гладк фасад белый (33.4.2.2.06) - AT172501 - купити Пеленальні доски в Києві й Україні, доступні ціни на Комод-пеленатор Верес 900 МДФ гладк фасад белый (33.4.2.2.06) - AT172501 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Комод-пеленатор Верес 900 МДФ гладк фасад белый (33.4.2.2.06)

Комод-пеленатор Верес 900 МДФ гладк фасад белый (33.4.2.2.06) - AT172501

Код товару: AT172501
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал виготовлення фасаду МДФ, Висувні ящики 4 шт, Колір білий, Висота 95 см, Ширина 89 см, Глибина 49 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Материал изготовления фасада МДФ
Выдвижные ящики 4
Колір White
Висота 95 см
Ширина 89 см
Глибина 49 см
Опис

Придбати Комод-пеленатор Верес 900 МДФ гладк фасад белый (33.4.2.2.06) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комод-пеленатор Верес 900 МДФ гладка фасад білий (33.4.2.2.06)

Комод зроблений з безпечного та якісного матеріалу. Компанія Верес володіє великим досвідом і вдосконалює свої моделі - всі кути згладжені, спеціальне кріплення до стіни, висувні ящики легкого ковзання, велике місце для сповивання - все продумано для безпечного і зручного використання вироби.

Особливості: поставляється розібраний. Комод має 4 висувних ящика для білизни. Завдяки містким висувним ящиків дитячі речі і дитяча косметика будуть завжди під рукою. Телескопічні направляючі з повним висуванням, високим ступенем навантаження і захистом від повного виймання. Верхня частина комода і обмежувальні стінки не мають гострих кутів. Комод виготовлений з високоякісного МДФ. Виріб відповідає міжнародним вимогам і держстандартам України (Сертифікат Держстандарт ISO 9001). Екологічний сертифікат відповідності зі стандартом ISO 14024: 2002; Сертифіковані лаки на водній основі - гарантія безпеки.

VERES SAFETY SYSTEM - розроблена Компанією ВЕРЕС, унікальна система безпеки від «перекидання» для комодів, комодів-сповивання, комодів «Тиждень». Все комоди Верес комплектуються вбудованим кріпильних ремінцем для фіксації до стіни. Система VSS дозволяє запобігти перекиданню комода на дитину, а також уникнути випадання ящиків, що робить використання комода більш безпечним. При цьому система VSS дозволяє відсувати комод в сторону під час прибирання поверхні підлоги під ним. VERES SAFETY SYSTEM дозволяє давати на обмежувач щоденне навантаження на протязі всього терміну експлуатації виробу. Аналогів даної системи безпеки для комодів немає ні у одного виробника комодів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані