Варочна поверхня VENTOLUX HSF640-L3 CESBT (IVORY/BRONZE) - AT172516 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня VENTOLUX HSF640-L3 CESBT (IVORY/BRONZE) - AT172516 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Варочна поверхня VENTOLUX HSF640-L3 CESBT (IVORY/BRONZE)
Варочна поверхня VENTOLUX HSF640-L3 CESBT (IVORY/BRONZE)
Варочна поверхня VENTOLUX HSF640-L3 CESBT (IVORY/BRONZE)
Варочна поверхня VENTOLUX HSF640-L3 CESBT (IVORY/BRONZE)
Варочна поверхня VENTOLUX HSF640-L3 CESBT (IVORY/BRONZE)
Варочна поверхня VENTOLUX HSF640-L3 CESBT (IVORY/BRONZE)
Варочна поверхня VENTOLUX HSF640-L3 CESBT (IVORY/BRONZE)

Варочна поверхня VENTOLUX HSF640-L3 CESBT (IVORY/BRONZE) - AT172516

Код товару: AT172516
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип поверхні газова, Кількість конфорок 4, Колір кремовий, Управління механічне, Матеріал поверхні емаль, Матеріал держателів чавун,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник VENTOLUX
Тип поверхности Для газовых плит
Количество конфорок 4
Колір кремовый
Управление механічна
Материал поверхности эмаль
Материал держателей чугун
Диаметр и мощность конфорок 3.6 кВт, 1 кВт, 2 x 1.7 кВт
Размеры ниши для встраивания 55 x 47.5 см
Дополнительные характеристики конфорка ВОК
Розміри 59 x 52 cм
Опис

Придбати Варочна поверхня VENTOLUX HSF640-L3 CESBT (IVORY/BRONZE) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Варильна поверхня VENTOLUX HSF640-L3 CESBT (IVORY / BRONZE) порадує своїх власників функціоналом вищого розряду і стильним дизайном. Елегантний чорний колір неодмінно стане яскравим доповненням будь-якої кухні в темних тонах. При цьому вартість даної моделі буде значно нижче, ніж аналоги з загартованого скла.

Варильна поверхня VENTOLUX HSF640-L3 CESBT (IVORY / BRONZE) - красива, сильна і багатофункціональна техніка для кухні. Поверхня має популярну для кухонної техніки ширину - 60 см. Як результат, Ви зможете підібрати комплект кухонної техніки з величезного асортименту, підібравши відповідну по дизайну витяжку і духову шафу. Поверхня обладнана 4 потужними конфорками - від 1 до 3 кВт. Найбільша має потужність 3 кВт і використовується для швидкого розігріву, адже має 3 ряди полум'я і спеціальні адаптери для використання WOK-посуду.

Основна спеціалізація китайської компанії Ventolux - виробництво різних витяжок: камінних, кухонних, вбудованих, кутових та ін. Асортимент витяжок настільки широкий, що дозволяє не відчуваючи труднощів підібрати товар навіть самому примхливому покупцю. Для декорування витяжок використовуються різні матеріали (гартоване скло різного кольору, дерево, метал), а також різні підсвічування.

Компанія постійно модернізує виробництво, грунтуючись на потребах покупців і технологічних нововведеннях. Ціни на витяжки VENTOLUX варіюються в залежності від моделі: від бюджетних до дуже високих на ексклюзивну продукцію. В Україні, як і в багатьох інших країнах, товари VENTOLUX дуже популярні, так як вони представляють собою коктейль з відмінної якості, надійності, довговічності і стильного оформлення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані