Принтер етикеток Honeywell PC42D USB (PC42DLE030013) - AT172653 - купити Принтери етикеток в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер етикеток Honeywell PC42D USB (PC42DLE030013) - AT172653 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Принтер етикеток Honeywell PC42D USB (PC42DLE030013)

Принтер етикеток Honeywell PC42D USB (PC42DLE030013) - AT172653

Код товару: AT172653
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Технологія друку термо, Інтерфейси підключення USB, Роздільна здатність 203 DPI, Тип друку чорно-білий, Тип настільний, Максимальна ширина друку 104 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Honeywell
Інтерфейси підключення USB
Технологія друку термо
Роздільна здатність 203 dpi
Тип настольний
Максимальная ширина печати 104 мм
Швидкість друку 102 мм/с
Внешний диаметр ролика риббона 127 мм
Программные языки ZSim II, ESim, DP
Память 64MB RAM, 128 MB Flash
Колір Чорний
Опис

Придбати Принтер етикеток Honeywell PC42D USB (PC42DLE030013) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.


Принтер етикеток Honeywell PC42D USB (PC42DLE030013)

– це нова модель настільного принтера від компанії Honeywell для друку чеків та етикеток. Відмінними рисами серії принтерів PC42 є компактність, міцний корпус, проста конструкція механізму подачі паперу, функція автоматичного вирівнювання паперу та зручність у використанні.

Стандартна комплектація PC42d включає флеш-пам'ять об'ємом 128 Мбайт і ОЗУ на 64 Мбайт, що в кілька разів перевищує можливості конкуруючих виробів. Крім того, принтер підтримує флеш-накопичувачі об'ємом до 32 Гбайт і забезпечує обробку великої кількості етикеток за рахунок приміщення їх убуферну пам'ять. У моделі PC42d реалізовано низку галузевих стандартів обміну даними. У принтері можна встановити до чотирьох інтерфейсів: USB-клієнт і USB-контролер, послідовний інтерфейс або Ethernet. У PC42d застосовується високоякісна друкувальна головка, а сучасний тепловиділяючий елемент забезпечує чіткість друку.

Honeywell PC42d має всі необхідні функції для друку квитанцій при доставці товарів; етикеток для лабораторних аналізів; браслетів та проб крові в охороні здоров'я; цінників та чеків у роздрібній торгівлі; посадкових талонів у сфері транспортних перевезень; етикеток для маркування багажу та вантажів у логістиці; квитків для паркування автомобілів, а також для вирішення інших завдань, де не висуваються високі вимоги до швидкості термодруку.


Принтери етикетокявляють собою спеціалізоване обладнання, яке використовується для друку етикеток, штрих-кодів і подібних маркувальних елементів. Такі пристрої використовуються в основному для розробки маркування продовольчих товарів та продуктів харчування. Візуально така апаратура виглядає як невеликий пристрій, що візуально нагадує класичний принтер зменшеного розміру. Принтери друкують на папері, який найчастіше представлений у вигляді рулону зі стрічкою. Як правило, вона має незначну густину. Тим не менш, існують моделі, які можуть взаємодіяти з більш щільним папером.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані