Принтер етикеток Godex DT2US (USB+Serial) (14924) - AT172778 - купити Принтери етикеток в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер етикеток Godex DT2US (USB+Serial) (14924) - AT172778 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Принтер етикеток Godex DT2US (USB+Serial) (14924)

Принтер етикеток Godex DT2US (USB+Serial) (14924) - AT172778

Код товару: AT172778
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Технологія друку прямий термодрук, Інтерфейси підключення USB, Serial, Роздільна здатність 203 DPI, Тип друку чорно-білий, Тип настільний, Максимальна ширина друку 54 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Godex
Інтерфейси підключення USB, Serial
Технологія друку прямая термопечать
Роздільна здатність 203 dpi
Тип настольний
Максимальная ширина печати 54 мм
Максимальная длина печати 1727 мм
Минимальная ширина этикетки 15 мм
Максимальная ширина этикетки 60 мм
Швидкість друку 102 мм/с
Диаметр внутренней втулки ролика этикеток 25.4 мм, 38 мм
Толщина этикетки с подложкой 0.06 - 0.2 мм
Внешний диаметр ролика этикеток 127 мм
Управление 1 кнопка Feed
Датчики недвижимый датчик на изображение, датчик «на просвет»
Программные языки GZPL, GEPL, EZPL
Процесор 32-битный
Память 4 MB Flash, 16MB SDRAM
Опции отделитель, обрезчик, внешний размотчик рулона, внешний намотчик
Джерело живлення 100 - 240 В
Індикація 1 індикатор (3 кольори)
Температура эксплуатации от +5°C до +40°C
Влажность при эксплуатации 30% - 85%
Розміри 218 х 172 х 100 мм
Вага 1.2 кг
Опис

Придбати Принтер етикеток Godex DT2US (USB+Serial) (14924) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.


Принтер етикеток Godex DT2US (USB+Serial) (14924)

Якщо термін служби етикеток, які ви плануєте друкувати невеликий, термопринтер Godex DT2US — ваш вибір. Такі принтери використовують технологію випалювання інформації (штрих-коду, тексту, графіки) на етикетках, як у факс-апараті. Термін служби етикеток невеликий, проте самі етикетки і термопринтер вам обійдуться недорого.

Компанія Godex виробляє прості, надійні і при цьому недорогі настільні (офісні) термопринтери DT2US . Усі технічні характеристики принтера відповідають запитам невибагливих покупців. Ширина друку у моделі < style="font-size: 1rem;" class="stagb">Godex DT2US – 54 мм, швидкістьдруку – 177 мм/сек, роздільна здатність друку 203 dpi. < style="font-size: 1rem;" class="stagb">Тип етикеток: паперові.

GoDEX International - інжинірингова компанія, яка розробляє та випускає вироби для друку штрих-кодів. Продукти GoDEX лідирують за вартістю, продуктивністю та якістю.

Компанія була заснована у 1993 році. Штаб-квартира розташована в Тайбеї, Тайвань. Офіси GoDEX також відкриті у США, Європі та материковому Китаї, а продукція представлена у всьому світі.

Доступні за ціною продукти із відмінним дизайном та надійною техпідтримкою принесли компанії успіх і тисячі лояльних клієнтів. GoDEX та її партнери роблять все можливе, щоб ви залишалися задоволені.

Місія та цілі. Поєднати справжню клієнтоорієнтованість, конструкторські інновації та безперервне вдосконалення. Пропонувати найдоступніші за ціною таефективні принтери штрих-кодів. Забезпечити якісне та швидке обслуговування замовників.

Канал розподілу. Фірмову продукцію GoDEX розповсюджує у всьому світі мережа сертифікованих посередників GoDEX (Value Add Resellers, VARS). Вони мають необхідну кваліфікацію для встановлення, експлуатації та техпідтримки принтерів GoDEX залежно від специфічних потреб кінцевого користувача у друку штрих-кодів та маркування.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані