Морозильна камера LIBERTY HF-200 CE - AT172781 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера LIBERTY HF-200 CE - AT172781 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Морозильна камера LIBERTY HF-200 CE
Морозильна камера LIBERTY HF-200 CE

Морозильна камера LIBERTY HF-200 CE - AT172781

Код товару: AT172781
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери 200 л, Тип горизонтальна, Висота 84.5 см, Спосіб установки окремостояча, Ширина 90.5 см, Глибина 54.5 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 84.5 см
Тип горизонтальная
Полезный объем морозильной камеры 200 л
Ширина 90.5 см
Спосіб установки окремостояща
Глибина 54.5 см
Колір White
Тип отделений корзины
Класс энергоэффективности A+
Мощность замораживания 15.5 кг/сутки
Суточное потребление эл. энергии 0.609 кВт
Время сохранения температуры без электроэнергии 30 часов
Хладагент R600a
Особливості электронное управление, режим быстрого замораживания, внутренний конденсатор
Вага 34
Уровень шума 42 dB
Виробник LIBERTY
Опис

Придбати Морозильна камера LIBERTY HF-200 CE Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Морозильна камера LIBERTY HF-200 CE

При розробці моделі, були максимально враховані кліматичні умови України, зокрема різке підвищення температури в літній період, тому адаптований до роботи в кліматичному класі Т, що гарантує безперебійну і ефективну роботу до температури +43°C. Крім того, потужний компресор безпечно запускає роботу морозильної камери навіть при зовнішній температурі до -15°C. Завдяки новітнім технологіям виробництва морозильні камери Liberty економно споживають електроенергію. І, що важливо для умов України, забезпечують тривалий термін (26 годин) зберігання заморожених продуктів після знеструмлення.

Завдяки наявності електронного управління в морозильній камері завжди підтримується задана температура. Функція пам'яті забезпечує автоматичний перезапуск після включення електроенергії з раніше заданими параметрами. Якщо необхідно одночасно завантажити велику кількість продуктів, є можливість включити функцію суперзаморожування. Вбудований конденсатор і випарник запаяні в корпус, що зменшує вібрацію і полегшує догляд за приладом.

Зберегти первинний смак і вигляд харчових продуктів надовго тепер можливо! Починайте робити заготовки і запаси ягід, зелені, грибів, консервуйте фрукти і овочі, зберігайте тривалий час м'ясо і рибу завдяки універсальній моделі морозильної камери

LIBERTY HF-200 CE!


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані