Автокрісло Evenflo Triumph Charleston (32884187553) - AT172816 - купити Автокрісла в Києві й Україні, доступні ціни на Автокрісло Evenflo Triumph Charleston (32884187553) - AT172816 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Автокрісло Evenflo Triumph Charleston (32884187553)

Автокрісло Evenflo Triumph Charleston (32884187553) - AT172816

Код товару: AT172816
В наявності
6 499 грн
Короткий опис:
Допустима вага від 2.2 до 29.4 кг, Варіант установки по ходу руху і проти, Колір сірий, Вікова група від 0 до 12 років, Кількість точок кріплення 5, Система кріплення автомобільні ремені безпеки, Isofix,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Evenflo
Допустимый вес от 2.2 до 29.4 кг
Вариант установки по ходу движения и против
Колір Grey
Возрастная группа от 0 до 12 лет
Количество точек крепления 5
Система крепления автомобильные ремни безопасности, Isofix
Вага 9.5
Опис

Придбати Автокрісло Evenflo Triumph Charleston (32884187553) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Дитяче автокрісло Evenflo Triumph призначене для дітей вагою від 2.3 кг до 29.4 кг (зростом від 48 до 127 см), що відповідає віку від народження до 6-7 років.

Крісло може кріпиться в автомобілі як за допомогою штатного ременя безпеки, так і за допомогою якірного ременя і Isofix-сумісної системи кріплень QuickLATCHtm

Конструкція крісла відрізняється великим внутрішнім об'ємом, що характерно і для інших моделей цього американського виробника.
Також характерною особливістю продукції компанії є наявність двох універсальних підстаканників.

Язички замків крісла поміщаються в спеціальні кишеньки, що не дозволяють металевим частинам замку нагріватися на жаркому сонці і обпікати шкіру малюка.
Додатково помітно спрощується процедура посадки дитини в крісло, так як ремені надійно фіксуються.

Для натягу внутрішніх ременів застосована унікальна система регулювання TensionRight.
Обертанням ручки натяжителя легко і точно досягається потрібна сила натягу внутрішніх ременів, що з одного боку безпечно, а з іншого боку - не створює незручностей малюкові.
Так як ручки натяжителя розташовані з обох боків крісла, затягнути внутрішні ремені можна однією рукою при будь-якому варіанті установки.

Нахил крісла змінюється в широких межах, що дозволяє малюкові відпочити в дорозі.
Підголівник автокрісла регулюється в трьох положеннях в залежності від росту дитини.

Швидкознімний чохол виконаний з високоміцного матеріалу і розрахований на понад 500 циклів машинного прання, що є дуже високим показником.
Для зручного і швидкого регулювання висоти ременів буквально одним рухом на будь-якій висоті служить фірмова система Evenflo Infinite Slide Harnesstm.

Для тих, хто часто літає на літаках на великі відстані, цікавою буде допустимість використання крісла на повітряних судах.

Розроблено, виготовлено і протестовано крісло на території Сполучених Штатів Америки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані