Витяжка кухонна Gefest ВО 3603 Д3А - AT172892 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна Gefest ВО 3603 Д3А - AT172892 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Витяжка кухонна Gefest ВО 3603 Д3А

Витяжка кухонна Gefest ВО 3603 Д3А - AT172892

Код товару: AT172892
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип похила, Ширина корпусу 600 мм, Колір чорний, Фільтри вугільні фільтри, Вага 14.5 кг, Кількість швидкісних режимів 3,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип наклонная
Ширина корпуса 600 мм
Колір Чорний
Фильтры угольные фильтры
Вага 14.5
Количество скоростных режимов 3
Лампы 2х20 Вт
Матеріал корпусу крашеный металл, стекло
Потужність 135 Вт
Уровень шума 65 dB
Виробник Gefest
Опис

Придбати Витяжка кухонна Gefest ВО 3603 Д3А Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна Gefest ВО 3603 Д3А - вишукана сучасна модель домашньої електроніки. Швидкість роботи цієї системи кухонної вентиляції (витяжки) становить 550 куб. м / ч, а це означає, прилад цілком може вичистити повітря в приміщенні по всім санітарним нормам.

Розміри витяжки становить 49х60х43 см. Ці розміри підійдуть для багатьох кухонних плит. У даній моделі є комфортна панель управління, кнопки розміщені на передній панелі витяжки. Є подсветка- галогенні лампи, 20 Вт х 2, яка цілком може забезпечити необхідний рівень освітлення для перевірки ступеня готовності їжі. До плюсів фільтра повітря GEFEST ВО-3603 Д3А варто віднести ймовірність роботи в одному з двох режимів - відведення і рециркуляція повітря. Це дає монтувати витяжну систему як в будинках з шахтами для вентиляції, так і там, де їх немає.

Дизайн Gefest ВО 3603 Д3А дозволить комбінувати його в будь-якому інтер'єрі, а за допомогою керованих ламп, створити на кухні інтимну атмосферу не складе великих труднощів. GEFEST ВО-3603 Д3А, що об'єднує в собі відмінне виготовлення і привабливий зовнішній вигляд, однозначно допоможе і буде вельми потрібна, для того, щоб домогтися чистоти повітря Вашої кухні!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані