Пральна машина Indesit IWSNC 51051X9 EU - AT172960 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Indesit IWSNC 51051X9 EU - AT172960 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пральна машина Indesit IWSNC 51051X9 EU

Пральна машина Indesit IWSNC 51051X9 EU - AT172960

Код товару: AT172960
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Глибина 42 см, Максимальне завантаження 5 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Indesit
Максимальная загрузка 5 кг
Глибина 42 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Программы стирки шерстяные изделия, шелк, хлопок, удаление пятен, спорт, синтетика, интенсивная, джинсы
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+
Класс отжима C
Количество оборотов 1000 об/мин
Потребляемая мощность 0.74 кВт/час
Потребление воды 34 л
Функції отмена отжима, замачивание, выбор температуры, выбор количества оборотов отжима
Особливості контроль пенообразования, контроль дисбаланса, защита от протечек, дополнительное полоскание
Колір корпусу White
Висота 85 см
Ширина 59.5 см
Цвет дверцы White
Вага 61.5 кг
Опис

Придбати Пральна машина Indesit IWSNC 51051X9 EU Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

У наші дні до пральних машин пред'являється все більше і більше вимог — просто якісного прання вже недостатньо. Якщо ви хочете, щоб пральна машина стала дійсно вашим помічником і при цьому була стильним елементом Вашої ванної кімнати, то придивіться до лінійки пральних машин Indesit. Пральна машина Indesit IWSNC 51051X9 EU стане незамінним помічником у догляді за вашим одягом. Дизайн пральної машини відрізняється лаконічністю і гармонією зовнішніх контурів. Зручне управління полегшує вибір режимів прання.

Пральна машина Indesit IWSNC 51051X9 EU з фронтальним завантаженням на 5 кг і з максимальною швидкістю при віджимі до 1000 об/хв делікатно і якісно виконає свою роботу. Вона має 16 програм, серед яких є такі, як Прання сопртивного взуття, спортивного одяга, виробів з шовку, виробів з вовни, швидке прання. Ця пральна машина з класом енергоспоживання А+ дозволить значно знизити витрати на електроенергію.

Пральна машина Indesit IWSNC 51051X9 EU з фронтальним завантаженням чудово поєднує в собі функціональність, класичний дизайн і якість. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і оптимальний набір програм роблять її просто незамінною помічницею, яка швидко і дбайливо впорається з прання вашої білизни.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані