Конструктор LEGO CITY Вантажний потяг (60198) - AT173003 - купити Конструктори в Києві й Україні, доступні ціни на Конструктор LEGO CITY Вантажний потяг (60198) - AT173003 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Выгодные цены на устройство бесперебойного питания, предлагаем вам сделать выбор молоток отбойный и заказать с доставкой в Никополе.
  • Быстро и удобно заказать часы, обратите внимание на электролобзик, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с осушитель влаги, либо высокого давления, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар новый ноутбук, купить с доставкой в Днепродзержинск, рекомендуем вам метеостанция, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем заказать кондиционер в нашем магазине, а также аксессуары мобильного телефона с доставкой по Черновцам.
Конструктор LEGO CITY Вантажний потяг (60198)

Конструктор LEGO CITY Вантажний потяг (60198) - AT173003

Код товару: AT173003
В наявності
6 649 грн
Короткий опис:
Серія LEGO City, Тип пластиковий, Вік 6-12, Стать для хлопчиків, для дівчаток, Матеріал пластик, Габарити упаковки 582 х 480 х 124 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія LEGO City
Возраст 6-12
Матеріал пластик
Пол для мальчиков, для девочек
Габариты упаковки 582 х 480 х 124 мм
Тип пластик
Виробник LEGO
Опис

Придбати Конструктор LEGO CITY Вантажний потяг (60198) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Конструктор LEGO Вантажний потяг (60198)

Серія LEGO Cit кидає справжній виклик досвідченим будівельникам LEGO. За допомогою таких елементів, як підвіски і пневматичний привід, діти можуть будувати різні машини з реалістичними функціями - від дверей, які автоматично відкриваються до потужного приводу на чотири колеса.

Від підйомних кранів до Суперавтомобіль, будь-яку модель можна перебудувати в інший транспортний засіб, дозволяє ще більше розширити можливості гри. Конструктор Лего дозволяє будувати складні функціонуючі моделі з реального життя, такі як коробки передач, що працюють поршневі двигуни і стріли підйомних кранів, які поєднуються з іншими кубиками LEGO.

Підготуй товарний поїзд до відправки і починай перевозити вантажі! Використовуй навантажувач, щоб доставити контейнери, а потім занур їх на поїзд за допомогою крана. Причепи всі вагони до локомотива, сідай в кабіну, дай гудок і починай рух!

LEGO - більше, ніж просто наш добре знайомий логотип. Це очікування, які люди пов'язують з нашою компанією щодо її продукції і послуг, а також відповідальність, яку компанія LEGO відчуває по відношенню до навколишнього світу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані