Лазерний принтер Kyocera P2235DN (1102RV3NL0) - AT173018 - купити Лазерні принтери в Києві й Україні, доступні ціни на Лазерний принтер Kyocera P2235DN (1102RV3NL0) - AT173018 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Лазерний принтер Kyocera P2235DN (1102RV3NL0) - AT173018

Код товару: AT173018
В наявності
11 999 грн
Акція: Кешбек 300 грн. При придбанні даного товару покупець гарантовано отримує кешбек 300 грн
Короткий опис:
Тип друку монохромний, Інтерфейси USB, LAN, Тип лазерний, Максимальний формат друку А4, Час виходу першої сторінки 6.8 сек, Максимальна роздільна здатність при друку 1200 x 1200 dpi,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kyocera
Максимальний формат друку А4
Максимальна роздільна здатність під час друку, dpi 1200 x 1200
Час виходу першої сторінки 6.8 сек
Інтерфейси LAN, USB
Максимальна швидкість монохромного друку 35 арк/хв
Оперативная память 256 МБ
Щільність паперу 60-163 г/м²
Частота процесора 800 МГц
Середня споживана потужність під час друку 620 Вт
Середня споживана потужність у режимі очікування 8 Вт
Ширина 375 мм
Висота 272 мм
Глибина 393 мм
Опис

Придбати Лазерний принтер Kyocera P2235DN (1102RV3NL0) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Лазерний принтер Kyocera P2235DN (1102RV3NL0)

За стильним дизайном корпусу Kyocera Ecosys P2235dn ховаються: швидкість друку до 35 сторінок в хвилину, функціонал двостороннього друку в стандартній комплектації і обсяг подачі паперу до 850 аркушів. Як і всі пристрої Kyocera, цей принтер створений з довговічних компонентів, відрізняється зразковою надійністю і мінімальної загальною вартістю володіння.

 Але це ще не все: якість друку з роздільною здатністю 1200 точок на дюйм дозволяє отримати чіткі і яскраві зображення, недосяжні для аналогів на ринку. Особливості: до 35 сторінок формату А4 в хвилину. Двохсторонній друк. Висока якість друку з роздільною здатністю до 1200 крапок на дюйм. USB і мережева сумісність в стандартній комплектації. Компактний дизайн, потужність і надійність. Довговічні компоненти для неперевершеної надійності. Виключно низькі витрати на друк.

KYOCERA в перекладі з японської означає «кіотська кераміка». І це говорить багато про що. Наприклад, про те, що ця японська високотехнологічна компанія, яка знаходиться в місті Кіото, виробляє кераміку, кухонні ножі, ріжучий інструмент. Саме в Кіото знаходиться і штаб-квартира корпорації. Є також штаб-квартири в Європі та США.

Організація під назвою Kyocera була заснована в 1959-му році паном Кадзуо Інаморі. Батьківщиною компанії є Японія. Початковою спеціалізацією Kyocera було виготовлення керамічних виробів. На сьогоднішній день, крім іншого, дане підприємство є одним з міжнародних лідерів і в сфері постачання рішень для роботи з офісними документами.

Головний офіс Kyocera розташований в Кіото. Модельний ряд продуктів, що розробляються і що просуваються компанією, складається з монохромних і кольорових мережевих принтерів, багатофункціональних пристроїв, витратних матеріалів для оргтехніки, високотехнологічної кераміки, сонячних батарей, різального інструменту, електронних компонентів, мобільної електроніки, телекомунікаційного обладнання, систем створення цифрових зображень і багато чого іншого . У 2012 році чистий прибуток підприємства склав понад 79 мільярдів доларів США.

На сьогоднішній день корпорація представлена ??в 68 великих країнах світу, а штат співробітників Kyocera становить в цілому понад 60 тисяч осіб. Підприємство веде активну соціальну діяльність. Компанією підтримуються музеї мистецтва і дитячі програми подорожей. Kyocera також спонсорує такі футбольні клуби, як Kyoto Sanga, Clube Atletico Paranaense, Borussia і Reading Football Club.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані