Варочна поверхня VENTOLUX VI 64 TC - AT173020 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня VENTOLUX VI 64 TC - AT173020 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Варочна поверхня VENTOLUX VI 64 TC
Варочна поверхня VENTOLUX VI 64 TC

Варочна поверхня VENTOLUX VI 64 TC - AT173020

Код товару: AT173020
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип поверхні електрична, Кількість конфорок 4, Колір чорний, Тип нагрівальних елементів (конфорки) індукційні, Управління сенсорне, Матеріал поверхні склокераміка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник VENTOLUX
Тип поверхности Для электрических плит
Тип нагревательных элементов (конфорки) для индукционных плит
Количество конфорок 4
Колір Чорний
Управление сенсорное
Материал поверхности стеклокерамика
Диаметр и мощность конфорок Передняя правая 1.5 кВт, Задняя левая 1.5 кВт, Передняя левая 2.5 кВт, Задняя правая 2.5 кВт
Размеры ниши для встраивания 55.2 x 48 см
Дополнительные характеристики таймер, защита от детей, 9 уровней мощности нагрева
Розміри 59 x 52 cм
Опис

Придбати Варочна поверхня VENTOLUX VI 64 TC Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Варильна поверхня VENTOLUX VI 64 TC
Якісна і практична індукційна варильна поверхня VENTOLUX VI 64 TC зробить більш приємною щоденну підготовку і відкриє нові можливості в кулінарії. Зовні модель виглядає стримано і елегантно, а працювати з такою технікою одне задоволення.

Конструкція VENTOLUX VI 64 TC виконана в лаконічному сучасному дизайні. Склокерамічна панель оснащена 4 конфорками різної потужності з індукційними нагрівальними елементами (2 великих діаметром 180 мм по 2,0 квт; 2 середніх діаметром 165 мм по 1,5 квт). Також в ній передбачена можливість вибору потужності зон нагріву і використання опції таймера для кожної конфорки.

Ясна і зручне сенсорне керування значно спрощує використання її можливостей. Грамотно продумана в цій моделі і безпеку у вигляді індикаторів залишкового тепла, а також блокування від дітей. Необхідно відзначити, що для приготування їжі на такій поверхні VENTOLUX VI 64 TC необхідно використовувати спеціальний посуд.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані