Контролер доступу Partizan PAC-42.NET (79526) - AT173084 - купити Контроллери, адаптери в Києві й Україні, доступні ціни на Контролер доступу Partizan PAC-42.NET (79526) - AT173084 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Контролер доступу Partizan PAC-42.NET (79526)

Контролер доступу Partizan PAC-42.NET (79526) - AT173084

Код товару: AT173084
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
215 х 125 х 37 мм, 1xRJ45, Wiegand26/Wiegand34

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Partizan
Опис

Що таке контролер доступу і для чого він потрібний? Контролер доступу – це пристрій, який використовується для керування доступом через контрольовані точки доступу. Це відбувається шляхом обробки ідентифікаторів користувачів, які зчитуються за допомогою зчитувача. Контролери здатні самостійно приймати рішення про надання доступу чи ні, якщо ідентифікатори користувачів зберігаються в його пам'яті.

Мережевий контролер PAC-42.NET призначений для керування 4-ма двосторонніми точками проходу. Є мережевий порт Ethernet, а також Web-інтерфейс для керування пристроєм та перегляду історії подій. До пристрою можна підключити до 8 зчитувачів. Серед корисних функцій та можливостей варто відзначити пожежне розблокування, а також енергонезалежну пам'ять.

Дляналаштування пристрою у комплекті йде все необхідне ПЗ. Воно має досить багато функцій і можливостей, серед яких: можливість мати необмежену кількість віддалених робочих місць і контролерів, що підключаються, модуль графічних планів.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані