Витяжка кухонна ELEYUS Venera A 1000 LED SMD 60 BG - AT173257 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна ELEYUS Venera A 1000 LED SMD 60 BG - AT173257 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Витяжка кухонна ELEYUS Venera A 1000 LED SMD 60 BG
Витяжка кухонна ELEYUS Venera A 1000 LED SMD 60 BG
Витяжка кухонна ELEYUS Venera A 1000 LED SMD 60 BG
Витяжка кухонна ELEYUS Venera A 1000 LED SMD 60 BG
Витяжка кухонна ELEYUS Venera A 1000 LED SMD 60 BG
Витяжка кухонна ELEYUS Venera A 1000 LED SMD 60 BG
Витяжка кухонна ELEYUS Venera A 1000 LED SMD 60 BG
Витяжка кухонна ELEYUS Venera A 1000 LED SMD 60 BG
Витяжка кухонна ELEYUS Venera A 1000 LED SMD 60 BG

Витяжка кухонна ELEYUS Venera A 1000 LED SMD 60 BG - AT173257

Код товару: AT173257
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип похила, Ширина корпусу 600 мм, Колір бежевий, Продуктивність 1000 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Вага 16.98 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип наклонная
Ширина корпуса 600 мм
Колір бежевий
Производительность 1000 м3/час
Фильтры алюминиевый
Вага 16.98 кг
Диаметр вентиляционной трубы 120/150 мм
Количество скоростных режимов 4
Лампы LED 2х3 Вт
Матеріал корпусу металл, стекло
Потужність 206 Вт
Уровень шума 48.6 dB
Виробник ELEYUS
Опис

Придбати Витяжка кухонна ELEYUS Venera A 1000 LED SMD 60 BG Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Яскравість і особистий стиль - це саме те, що допомагає нам залишатися на гребені хвилі, бути індивідуальністю і не загубитися в натовпі. Будьте стильними у всьому - у смаках, перевагах і видіннях і навколишні Вами будуть захоплюватися і наслідувати Вас, а сміливість полегшити Вам це завдання взяли на себе інженери-розробники ТМ ELEYUS, створивши надзвичайно стильну і функціональну річ - кухонну витяжку Venera A 1000 LED SMD 60 BG. М'які і плавні лінії скляного фасаду із загартованого скла з дзеркальним ефектом, покритого високотемпературною керамічною фарбою, є втіленням високого дизайнерського мистецтва і безперечно припадуть до душі покупцям з витонченим смаком, тому витяжка Venera A 1000 LED SMD 60 BG не тільки займе гідне місце в будь-якому кухонному інтер'єрі, але і без сумніву стане його лейтмотивом. Усі витяжки ТМ ELEYUS забарвлюються високоякісною порошковою фарбою, яка не тільки створює естетичне і стійке покриття, але і надійно захищає метал від корозії і робить його максимально довговічною.

Однак, кухонна витяжка Venera A 1000 LED SMD 60 BG стане не тільки стильною обновкою для Вашого будинку, але і бездоганно виконає свої функціональні обов'язки. Так, завдяки високій продуктивності 1000 м3/год вона з блискавичною швидкістю усуне зайві запахи, дим і пар з Вашої кухні, а кардинально новий периметральний тип втягування дозволить одночасно втягувати забруднене повітря по всьому периметру витяжки. Крім того, кухонна витяжка Venera A 1000 LED SMD 60 BG стане ідеальним рішенням для власників кухонь з ускладненим підключенням до вентиляційної шахти, так як має можливість працювати в режимі рециркуляції. Щоб забезпечити режим рециркуляції слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW – E15100 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення.

Витяжка обладнана двома світлодіодними лампами, які мають тривалий термін роботи (більше 25 000 годин) і споживають мало енергії. Світлоелементи класу SMD виробляють природне м'яке світло, що є найбільш сприятливим для організму і забезпечує мінімальне навантаження на зір. Крім того, лампи відносяться до поширеної контактної групи GU10, що дозволяє при необхідності придбати лампу в будь-якому магазині освітлювальної техніки і з легкістю її замінити. Окремою перевагою кухонної витяжки Venera A 1000 LED SMD 60 BG є сенсорна панель управління, доповнена пультом дистанційного управління всіма функціями. Ви поза сумнівом оціните і таку опцію, як «таймер відключення», яка дозволить запрограмувати час вимикання витяжки.

Важливим досягненням на сучасному ринку вбудовуваної техніки є те, що ТМ ELEYUS на відміну від конкурентів надає 5-ти річну гарантію на всю продукцію, яка підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України.

Команда професіоналів ТМ ELEYUS докладає максимум зусиль, щоб створити високотехнологічний дизайнерський продукт і робить це з думкою про Вас, щоб Ви і Ваш будинок завжди залишалися в тренді. Кухонна витяжка Venera A 1000 LED SMD 60 BG не тільки гарантовано стане незамінною помічницею на довгі роки, вона в корені змінить Ваше уявлення про форму і стиль.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані