Автокрісло Mima iZi Go Modular Black (25 029) - AT173311 - купити Автокрісла в Києві й Україні, доступні ціни на Автокрісло Mima iZi Go Modular Black (25 029) - AT173311 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Автокрісло Mima iZi Go Modular Black (25 029)

Автокрісло Mima iZi Go Modular Black (25 029) - AT173311

Код товару: AT173311
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Допустима вага від 0 до 13 кг, Варіант установки проти ходу руху, Колір чорний, Вікова група від народження і до 1 року, Кількість точок кріплення 5, Система кріплення автомобільні ремені безпеки,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Mima
Допустимый вес от 0 до 13 кг
Вариант установки против хода движения
Колір Чорний
Возрастная группа от рождения до 1 года
Количество точек крепления 5
Система крепления автомобильные ремни безопасности
Опис

Придбати Автокрісло Mima iZi Go Modular Black (25 029) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Автокрісло Mima iZi Go Modular Black (25 029) – це саме та ергономічна модель, яка дозволить малюкові з комфортом насолоджуватися поїздками в машині.
Автокрісло Mima iZi Go Modular може перетворити вашу коляску mima в повноцінну систему для поїздок, що дозволяє подорожувати всією родиною стильно і легко.
Автокрісло Mima iZi Go Modular — це сплав якості, дизайну, інновації та стилю.
Захистіть свою дитину продуктом, якому ви можете довіряти.
Основна відмінність від IZI GO — крісло має посилений головний і бічний захист!
Автокрісло від Mima розроблено з урахуванням всіх особливостей дитячого тіла, а це означає, що малюк буде почувати себе дуже затишно в такому гніздечку.
Автокрісло Mima IZI Go Modular легко може перетворитися як на люльку, оскільки легко кріпиться як на коляски виробника Mima, так і в дитячу переноску, а значить, малюка можна не перекладати, а перенести, не турбуючи його чуйний сон.
Автокрісло Mima IZI Go Modular – це комфорт не тільки для малюка, але і для батьків, адже воно володіє ще одним достоїнством – знімною і легко миючою обивкою.

Особливості автокрісла Mima IZI Go Modular:
- захисний пластиковий корпус і внутрішнє наповнення автокрісла, приймаюче на себе всю силу удару,
- п'ятиточкові ремені безпеки надійно утримують малюка в автокріслі, а м'які накладки перешкоджають натиранню шкіри малюка і зручне розташування ременів, яке не дозволить дитині відчувати себе обмежено, забезпечують дитині комфорт,
- безпечна установка крісла обличчям проти руху автомобіля,
- досить великий і широкий козирок надійно захищає шкіру дитини від шкідливого впливу сонячних променів,
- автокрісло Mima IZI Go Modular пройшло всі необхідні краш-тести з завидним успіхом, що зайвий раз підтверджує його безпеку для малюка.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані