Принтер чеків Citizen CT-S281L (CTS281UBEBKPLM1) - AT173380 - купити Принтери чеків в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер чеків Citizen CT-S281L (CTS281UBEBKPLM1) - AT173380 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Принтер чеків Citizen CT-S281L (CTS281UBEBKPLM1)

Принтер чеків Citizen CT-S281L (CTS281UBEBKPLM1) - AT173380

Код товару: AT173380
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Інтерфейси USB, Автообрізання чека часткова, повна, Тип настільний, Тип друку термодрук, Максимальна швидкість друку 80 мм/с, Розмір шрифту н.д.,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Citizen
Інтерфейси USB
Тип настольний
Тип друку термопечать
Автообрезка чека частичная, полная
Максимальная скорость печати 80 мм/с
Ширина расходного материала 58 мм
Диаметр расходного материала 83 мм
Поддержка печати штрих-кодов UPC-A/E, JAN-13-/8, ITF, CODE 39, CODE 128, CODABAR, CODE 93
Температура хранения от 5 до +40 ° C
Влажность при эксплуатации 10 - 90%
Розміри 106 x 105 x 180 мм
Вага 0.63 кг
Колір Чорний
Опис

Придбати Принтер чеків Citizen CT-S281L (CTS281UBEBKPLM1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Принтер етикеток Citizen CT-S281L оснащений автообрізачем та спеціальною термічною головкою для друку на термоетикетках, CITIZEN CT-S281L не має конкурентів у своєму класі. Цей сучасний, простий в експлуатації термопринтер незамінний там, де необхідний термодрук за розумні гроші. Цей принтер заощаджує ваш час, адже тепер процедура завантаження термопаперу або рулону термоетикеток гранично спрощена. Ця модель принтера має вражаюче малі габарити, тим самим займаючи мінімум місця на вашому робочому столі.

Надзвичайно легке навантаження чекової стрічки або рулону термоетикеток, можливість двоколірного друку та кріплення принтера.на стіну роблять термопринтер CT-S281L дуже зручним в експлуатації. Ергономічне розташування клавіш, витончений компактний дизайн, мала вага, найвища японська надійність і напрочуд низька вартість - основні відмінності цієї моделі. Наявність спеціальної пам'яті NV-ram для зберігання логотипів дозволяє наносити на чек або етикетку різну графічну інформацію (логотипи, малюнки, піктограми тощо). CT-S281L може з успіхом застосовуватися у різних сферах торгівлі, громадського харчування, на транспорті та ін.

Автообрізувач паперу. Розрахований на 1000000 операцій з відрізку чека. Можливе повне або часткове обрізання.
Швидке заправлення терморулону. Заправляється за лічені секунди простими механічними операціями.
Штатний режим роботи - до 2000 чеків/етикеток за зміну.
Ергономічність. Зручнерозташування функціональних клавіш, витончений дизайн, невеликі габаритні розміри, мінімальна вага, все це робить СТ-S281L максимально наближеним до споживача. Підключення. СТ-S281L може оснащуватися такими видами портів: послідовний, паралельний, USB, порт для підключення грошової скриньки. Набір драйверів забезпечить швидке та якісне підключення до різних програмних продуктів.

особливості:
  • Супер компактне виконання
  • Автозавантаження паперу
  • Memory перемикачі
  • Можливість кріплення на стіну
  • Сумісність ESC/POS
  • Друк на термоетикетках шириною до 58мм
  • Друк штрих-кодів
  • 2-х кольоровий друк
  • Пам'ять NV-Ram для логотипів
  • Апаратна русифікація

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані