Планшет Huawei MediaPad T5 10" (AGS2-L09) 3Gb/32Gb Black (53010DHM) - AT173426 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Huawei MediaPad T5 10" (AGS2-L09) 3Gb/32Gb Black (53010DHM) - AT173426 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Планшет Huawei MediaPad T5 10" (AGS2-L09) 3Gb/32Gb Black (53010DHM)
Планшет Huawei MediaPad T5 10" (AGS2-L09) 3Gb/32Gb Black (53010DHM)

Планшет Huawei MediaPad T5 10" (AGS2-L09) 3Gb/32Gb Black (53010DHM) - AT173426

Код товару: AT173426
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ дисплея 10.1", Об'єм оперативної пам'яті 3 ГБ, Тип з 3G/4G-модемом, Початкового рівня, Планшети на Android, Роздільна здатність 1920 х 1200, Вбудована пам'ять 32 ГБ, Операційна система Android 8.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Huawei
Діагональ дисплея 10
Об'єм оперативної пам'яті 3 ГБ
Тип с 3G/4G-модемом, Начального уровня, Планшеты на Android
Роздільна здатність WUXGA (1920x1200)
Бездротові можливості 4G, 3G, Bluetooth, Wi-Fi
Операційна система Android 8.0
Тип матриці IPS
Колір задньої панелі Чорний
Тилова камера 5 Mpx
Фронтальна камера 2 Mpx
Додатково G-Sensor
Емкость аккумулятора 5100 mAh
Опис

Придбати Планшет Huawei MediaPad T5 10" (AGS2-L09) 3Gb/32Gb Black (53010DHM) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Планшет Huawei MediaPad T5 10 "(AGS2-L09) 3Gb / 32Gb Black (53010DHM) - 10-ти дюймовий планшет середнього сегмента, який отримав збалансовані характеристики та якісне виконання. Модель виконана в металевому корпусі і порадує тонкими рамками.

HUAWEI MediaPad T5 10 оснащується яскравим IPS екраном, який володіє відмінною передачею кольору, що дозволяє з максимальним комфортом читати, грати і переглядати улюблені фільми. Для того, щоб користувач не відчував проблем з продуктивністю і чуйністю системи, в планшеті використовується 8-ядерна платформа Kirin 659. ємного акумулятора досить для тривалого часу автономної роботи.

У наш час існує досить багато брендів, які у всіх на слуху, але мало хто знає подробиці їхнього сходження на олімп слави. Одним з таких брендів є Huawei. Багатьом споживачам він знаком лише поверхово. Країна виробник Huawei ревно зберігала свої секрети протягом довгих років. До появи у продажу перших смартфонів про цю компанію знали лише фахівці. Сьогодні ж це одна з найбільших телекомпаній, в основі якої лежать власні ідеї, дослідження і розробки. Вона також є однією з найвпливовіших компаній в світі.

Назва бренду Huawei складається з двох частин. Воно має багатозначний сенс. Перша частина Hua переводитися з китайського як «відмінний», «чудовий», але це слово також може означати «Китай» або ж «етнічний китаєць». У свою чергу, частина wei означає «досягнення» або ж «дія, яке до чогось призвело». Якщо ж зібрати сенс цих слів докупи, то ми отримаємо «Відмінна дія», «Велике досягнення», «Китайське досягнення». Кожен з цих смислів по-своєму характеризує не тільки діяльність компанії, але також і її керівника.

Зараз можна сміливо говорити про те, що сфера діяльності компанії досить широка. Під час виникнення і становлення діяльність Huawei була сфокусована на розробці і розвитку власних мобільних технологій, а також на налагодженні відносин з іншими великими організаціями. Ключовими напрямками діяльності Huawei є:

Телекомунікаційні мережі, в тому числі їх проектування і будівництво;

Глобальний сервіс. Сюди входять оперативне обслуговування та консалтингові послуги як для окремих клієнтів, так і для корпорацій;

Мобільні пристрої. Розробка і просування мобільних пристроїв під власним брендом.

Виробництво смартфонів і планшетів під власним брендом почалося з 2010 р Пріоритетною платформою для мобільних пристроїв того часу був Google Android, але вже в кінці 2012 року компанія анонсувала перші пристрої на операційній системі Windows Phone 8.

На сьогоднішній день головним продуктом фірми є саме смартфони, випущені під власним брендом. Асортимент пристроїв для продажу включає також бездротові модемні пристрої та роутери для Wi-Fi. Крім того, компанія не перестає випускати різне телекомунікаційне обладнання, планшети і комп'ютери. Компанія серйозно займалася спонсорством і постачанням обладнання навчальних центрів, а також університетів по всьому світу. На сьогоднішній день бренд, чия назва перекладається як «велике досягнення», дійсно може похвалитися таким.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані