Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S07XN7 - AT173533 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S07XN7 - AT173533 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S07XN7

Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S07XN7 - AT173533

Код товару: AT173533
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Площа приміщення 20 м², Тип компресора звичайний, Режими роботи рециркуляція повітря, осушення повітря, обігрів, автоматична підтримка температури, Адаптація до від'ємної температури -7 C, Конструкція спліт-система, Максимальна потужність охолодження 2.25 кВт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник COOPER&HUNTER
Площадь помещения 20 м²
Тип компрессора обычный
Функціональні особливості таймер включения / выключения, система самодиагностики
Адаптация к отрицательной температуре -7 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы рециркуляция воздуха, осушение воздуха, обогрев, автоматическое поддержание температуры
Максимальная мощность охлаждения 2.25 кВт
Мощность в режиме обогрева 2.35 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Дистанционное управление пульт
Уровень шума, внутренний блок 31 dB
Уровень шума, наружный блок 49 dB
Энергоэффективность EER 3.36
Энергоэффективность COP 3.74
Габариты внутреннего блока 69.8 x 25 x 18.5 см
Габариты наружного блока 72 x 42.8 x 31 см
Вес внутреннего блока 14, 7.5
Вес наружного блока 22, 51
Опис

Придбати Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S07XN7 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Неінверторний кондиціонер Cooper&Hunter

CH-S07XN7

серії Prima Plus — сучасний, якісний, економічний кондиціонер з набором самих затребуваних функцій, оснащений іонізатором і фільтром очищення повітря «Холодна плазма». Доступна ціна, економічність і надійність, підтверджена трирічною гарантією, зробили кондиціонер Cooper&Hunter

CH-S07XN7

вигідною альтернативою дорогим інверторним апаратам.

За допомогою функції «I feel», кондиціонер Cooper&Hunter

CH-S07XN7

підтримує встановлену температуру в місці розташування пульта ДУ, припускаючи, що десь поряд знаходиться і його власник. Якщо вам не сподобається така увага з боку кондиціонера, ви зможете відключити використання функції «I feel» з пульта ДУ.

Іонізатор і активний фільтр очищення повітря «Холодна плазма», встановлені в кондиціонері Cooper&Hunter

CH-S07XN7

Prima Plus, допоможуть знизити алергенний фон в приміщенні, нейтралізувати небезпечні мікроорганізми, позбутися від неприємних запахів.

Мінімальний рівень шуму і можливість делікатного розподілу повітря на малих обертах вентилятора, роблять кондиціонер Cooper&Hunter

CH-S07XN7

привабливим і безпечним для використання в спальні, дитячій ігровій кімнаті або на робочому кабінеті. Здатність кондиціонера Cooper&Hunter

CH-S07XN7

ефективно працювати на обігрів при зовнішніх температурах до -7 °С допоможе зігріти приміщення в осінній або весняний період міжсезоння.

Обладнання ТМ Cooper&Hunter – це, перш за все, надійні кондиціонери, які володіють видатними технічними характеристиками. Ви можете бути впевнені, що при покупці продукції, ви отримаєте не тільки енергозберігаючий кондиціонер, якісний зволожувач і очищувач повітря або будь-яке інше висококласне кліматичне обладнання, але також і поєднання сучасного дизайну з високими інноваційними технологіями, які будуть актуальні в найближчому майбутньому.

Якість С&H забезпечується 100% контролем комплектуючих, ретельним дотриманням технології складання і обов'язковими випробування кожної моделі. Кожен новий кондиціонер, електричний конвектор, мийка повітря або кулер перевіряється перед тим, як потрапити до споживача.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані