Коляска GB Beli 4 Posh Pink (616221006) - AT173569 - купити Коляски в Києві й Україні, доступні ціни на Коляска GB Beli 4 Posh Pink (616221006) - AT173569 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Коляска GB Beli 4 Posh Pink (616221006)

Коляска GB Beli 4 Posh Pink (616221006) - AT173569

Код товару: AT173569
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип для прогулянок, Вік дитини від 6-ти місяців, Кількість блоків 1, Колір рожевий, Перекидна ручка ні, Колеса литі (псевдорезина),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возраст ребенка от 6 месяцев
Колеса литые (псевдорезина)
Колір Pink
Ремни безопасности 5-ти точечные
Регулировка спинки 3-х позиционная
Особливості тормоз/блокировка колес, регулируемая подножка, регулируемая по высоте ручка, капюшон-батискаф
Ширина шасси 57 см
Размеры в разложенном состоянии 87 x 57 x 94-108 см
Размеры в сложенном состоянии 43,5 х 57 х 87,5 см
Тип прогулочные
Виробник GB
Вага 10.3
Опис

Придбати Коляска GB Beli 4 Posh Pink (616221006) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Коляска GB Beli 4 Posh Pink (616221006)

Чотириколісна прогулянкова коляска GB Beli 4 розрахована на прогулянки з малюками з шести місяців до трьох-чотирьох років. У ній можна перевозити дитини, вага якого не перевищує 17 кілограмів.

Рама в колясці GB Beli 4 виконана з алюмінію. Цей метал має унікальні властивості - при невеликій вазі він витримує колосальні навантаження. Саме з цієї причини алюміній і його сплави використовують в авіаційній промисловості.

Сидіння в колясці GB Beli 4 встановлюється в двох положеннях. Якщо дитина спить, можна повернути прогулянковий блок обличчям до мами. Завдяки цьому можна спостерігати за малюком. Коли маленький пасажир не спить, зручніше гуляти з ним, повернувши блок у напрямку руху. Безпека малюка забезпечується ременями, які фіксуються в п'яти точках. На них виробник передбачив м'які накладки, завдяки яким дитина не відчуває тиску ременів на плечі.

У моделі GB Beli 4 колеса виконані з поліуретану, тому в підкачування не потребують. Передні мають менший діаметр, що гарантує колясці високу маневреність. Якщо якість дорожнього покриття залишає бажати кращого, їх можна одним рухом ноги зафіксувати. Задні колеса більшого діаметру - запорука гарної прохідності на ділянках, покритих травою, піском або гравієм.

У колясці GB Beli 4 рама оснащена колесами All Terrain, які забезпечують відсутність тряски навіть на ділянках дороги з неякісним покриттям. Рама надійна, міцна, легка. Складається коляска GB Beli 4 книжкою, займаючи в такому стані трохи місця. Установка сидіння в колясці здійснюється в двох положеннях, тому дитині буде комфортно в будь-якому випадку - спить він або не спить.

Спинку одним рухом руки можна регулювати за кутом нахилу. Виробник передбачив три положення, одне з яких - горизонтальне. Капюшон великий, тому пекучі сонячні промені, вітер і сніг не стануть приводом для відмови від прогулянки. Безпека прогулянкової коляски GB Beli 4 представлена ??ременями безпеки, які кріпляться в п'яти точках, а також бампером, який можна при необхідності знімати. Щоб батькам було зручно перевозити коляску, виробник оснастив її ручкою, яка регулюється по висоті. Її можна встановлювати в одному з трьох положень.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані