Навушники SteelSeries Arctis Pro + GameDAC (61453) - AT173790 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники SteelSeries Arctis Pro + GameDAC (61453) - AT173790 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Навушники SteelSeries Arctis Pro + GameDAC (61453)
Навушники SteelSeries Arctis Pro + GameDAC (61453)
Навушники SteelSeries Arctis Pro + GameDAC (61453)
Навушники SteelSeries Arctis Pro + GameDAC (61453)

Навушники SteelSeries Arctis Pro + GameDAC (61453) - AT173790

Код товару: AT173790
В наявності
9 999 грн
Короткий опис:
Інтерфейс підключення USB, штекер 3.5 мм, цифровий оптичний, Конструкція повнорозмірні, Призначення для телефону, для консолі, для комп'ютера, Тип пристрою гарнітура, Тип геймерські (ігрові), Підключення дротове,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SteelSeries
Інтерфейс підключення USB, штекер 3.5 мм, цифровой оптический
Конструкция полноразмерные
Призначення для телефона, для консоли, для компьютера
Тип устройства гарнитура
Подключение провідне
Тип геймерские (игровые)
Тип кріплення дуга над головою
Чувствительность 102 dB
Колір Чорний
Сопротивление наушников 32 Ом
Тип излучателя динамический
Минимальная воспроизводимая частота 10 Гц
Максимальная воспроизводимая частота 40 кГц
Чувствительность микрофона 38 dB
Минимальная воспринимаемая частота микрофона 100 Гц
Максимальная воспринимаемая частота микрофона 10 кГц
Максимальное сопротивление 2.2 кОм
Особливості съемный кабель, система шумоподавления, подсветка, неодимовый магнит, выдвижной микрофон, блок управления звуком
Диаметр излучателя 40 мм
Опис

Придбати Навушники SteelSeries Arctis Pro + GameDAC (61453) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Навушники SteelSeries Arctis Pro + GameDAC (61453)

Вперше Hi-Res звук стає доступним в іграх. Кожен компонент Hi-Res аудіосистеми Arctis Pro + GameDAC ретельно опрацьований, щоб передавати чисте і потужне звучання від вашої приставки PS4 або ПК до ваших вух.

Сертифікований Hi-Res аудіо. Arctis Pro + GameDAC - перша в світі ігрова аудіосистема, сертифікована як повноцінне ігрове Hi-Res аудіопристр. Випробуйте неперевершена якість звучання таких форматах, як: WAV, FLAC і DSD в режимі реального часу, прослуховуючи музику в сервісі TIDAL, а також будьте готові до Hi-Res звуку в нових іграх за рахунок GameDAC, який підтримує 96 кГц 24-біт аудіо.

Найкраще в індустрії цифрових-аналогове перетворення. "Серцем" Arctis Pro + GameDAC є легендарний ЦАП ESS Sabre 9018, шановний багатьма за неперевершену якість звуку в 121 дБ динамічному діапазоні і -115 дБ Коефіцієнтом Нелінійних Спотворень + Шум. За рахунок цього баси звучать могутніше, окремі звукові ефекти ярковираженним, а позиціонування більш точне.

Виділений Hi-Res USB ЦАП + підсилювач для ігор. GameDAC перетворює будь-яку консоль PS4 або ПК в висококласний джерело аудіо за рахунок обходу ЦАП низької якості, які зазвичай використовуються в контролерах приставок або вбудовані в ПК.

Проста і достпная настройка. GameDAC оснащений OLED дисплеєм, який позволет легко налаштувати бажаний уровен балансу звуку гри і чату, за рахунок функції ChatMix. Ідеальне звучання. За рахунок вбудованого в GameDAC OLED дисплея ви можете налаштовувати 10-смуговий еквалайзер на льоту, без необхідності установки додаткового ПЗ.

Оптимізовано для Hi-Res аудіо. Спеціальний режим Hi-Res оптимізує всі доступні параметри для досягнення максимально якісного звуку. Спрощені налаштування для стріму. Ви можете спростити настройку звукового оточення для стріму з консолі PS4 за рахунок додавання звуку гри, чату і додаткового аудіо в один вихідний сигнал, який можна підключити до ПК.

З новими Hi-Res динаміками ви не пропустите жодного звуку. Гарнітура Arctis Pro оснащена преміальними динаміками з неодимовими магнітами високої щільності, здатними відтворювати hi-res звук до 40000 Гц, практично вдвічі більше стандартного частотного діапазону інших гарнітур (22000 Гц).

Двохнаправлений мікрофон ClearCast. Визнаний багатьма як найкращий мікрофон для ігор, мікрофон ClearCast дозволяє домогтися якість запису голосу і придушення сторонніх шумів на рівні студійних мікрофонів.

Тепер ви можете насолодитися технологією DTS Headphone: X v2.0 в іграх. Знаменита технологія об'ємного звучання DTS Headphone: X v2.0 дозволяє повністю зануритися в ігрове оточення за рахунок максимально точного позиціонування, без ефекту "тонеля". Завдяки цьому ігровий світ навколо вас просто оживає.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані