Комп'ютер Dell Wyse 3040 (210-ALEK_LIN_WF) - AT173829 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Dell Wyse 3040 (210-ALEK_LIN_WF) - AT173829 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер Dell Wyse 3040 (210-ALEK_LIN_WF)
Комп'ютер Dell Wyse 3040 (210-ALEK_LIN_WF)
Комп'ютер Dell Wyse 3040 (210-ALEK_LIN_WF)
Комп'ютер Dell Wyse 3040 (210-ALEK_LIN_WF)

Комп'ютер Dell Wyse 3040 (210-ALEK_LIN_WF) - AT173829

Код товару: AT173829
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Atom, Модель відеокарти HD Graphics, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 2 ГБ, Вид Неттоп, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell, INTEL
Тип ПК Для роботи та навчання
Вид Неттоп
Серия процессора Intel Atom
Модель відеокарти HD Graphics
Операційна система Linux
Типи внутрішніх накопичувачів eMMC
Кількість ядер 4
Беспроводная связь Wi-Fi
Тип пам'яті DDR3L
Додатково Kensington lock slot
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Колір Чорний
Вес, кг 2
Опис

Придбати Комп'ютер Dell Wyse 3040 (210-ALEK_LIN_WF) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер Dell Wyse 3040 (210-ALEK_LIN_WF)

Робочі характеристики, спрямовані на фінансовий успіх. Кращий в своєму класі. Завдяки високій продуктивності, що досягається за допомогою чотириядерних процесорів Intel, тонкий клієнт Wyse 3040 забезпечує найвищу якість роботи віртуальних настільних систем в своєму класі. Широкі можливості підключення. Клієнт Wyse 3040 має всі функції бездротового зв'язку і дротяними мережевими підключеннями, двома роз'ємами DisplayPort, 4 портами USB, в тому числі 1 портом USB 3.0 і платою бездротового зв'язку з підтримкою технології Bluetooth (опціонально).

Виберіть оптимальну ОС. Wyse 3040 підтримує ThinOS і ThinLinux. Користувачі, в залежності від потреб та поставлених завдань, зможуть вибрати найбільш підходящу операційну систему. Комплексні послуги підтримки цілодобово і без вихідних. Тонкі клієнти Dell Wyse супроводжуються повноцінним набором послуг, включаючи послуги по розгортанню, набір ProSupport і послугу щодо усунення випадкових пошкоджень, що забезпечує комплексну підтримку протягом всього життєвого циклу продукту. Портфель послуг Dell для тонких клієнтів Wyse дозволяє оптимізувати розгортання і забезпечує підтримку, щоб ви могли зосередитися на впровадженні нових технологій.

Dell - швидко розвивається компанія в сфері виробництва комп'ютерів. Заснував її в 1984-му році Майкл Делл в США, а вже в 1987-му році компанія виходить на європейський ринок. Сьогодні Dell - це як ноутбуки і комп'ютери, так і різні пристрої зберігання даних і ін. «Високоякісно виконуємо будь-яку операцію» - непохитне заяву президента корпорації - швидше за все саме тому товари Dell завойовують все більшу популярність в сфері інформаційних технологій.

Товари Dell сертифіковані ISO 9002, а це говорить про те, що в компанії відбувається строгий контроль якості на всіх стадіях виробництва. «Високоякісно виконуємо будь-яку операцію» - непохитне заяву президента корпорації - швидше за все саме тому товари Dell завойовують все більшу популярність в сфері інформаційних технологій. У своїй області компанія завоювала репутацію найнадійнішого бізнес партнера, вона не відстає і від інноваційних тенденцій, стабільно оновлюючи товар і впроваджуючи нові технології.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані