Коляска X-Lander X-Go LUNAR BLACK (70566) - AT173837 - купити Коляски в Києві й Україні, доступні ціни на Коляска X-Lander X-Go LUNAR BLACK (70566) - AT173837 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Коляска X-Lander X-Go LUNAR BLACK (70566)

Коляска X-Lander X-Go LUNAR BLACK (70566) - AT173837

Код товару: AT173837
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип для прогулянок, Вік дитини від 6-ти місяців, Кількість блоків 1, Колір чорний, Колеса поліуретан, Ремені безпеки 5-ти точечні,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возраст ребенка от 6 месяцев
Колеса полиуретановые
Колір Чорний
Ремни безопасности 5-ти точечные
Регулировка спинки многопозиционная плавная регулировка
Особливості тормоз/блокировка колес, регулируемая по высоте ручка, капюшон-батискаф
Ширина шасси 54 см
В комплекте москитная сетка
Тип прогулочные
Виробник X-Lander
Вага 9.5
Опис

Придбати Коляска X-Lander X-Go LUNAR BLACK (70566) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Коляска X-Lander X-Go LUNAR BLACK (70566)

Нова модель прогулянкової коляски X-GO польського бренду X-lander сподобається активним батькам, яким протягом дня доводиться долати з малюком великі відстані. Вирішуєте побутові або робочі питання, а може, вам просто не подобається сидіти вдома, - довірте малюка візку X-lander X-GO. Сутінки або ніч не застануть вас зненацька. У підніжку коляски вбудовані світлодіодні лампочки, які світяться в темряві, підвищуючи безпеку пересування з дитиною в темний час доби.

Не потрібно знімати сидіння, щоб скласти X-lander X-GO до компактних розмірів. Якщо вам необхідно зменшити габарити, просто зніміть колеса. Зберігання або транспортування коляски не займе багато місця. Складається модель одним рухом.

Підніжка і спинка сидіння встановлюються в кілька положень. У дитячій колясці X-lander X-GO досить простору для утворення великої спального місця. Крім того, широке і глибоке сидіння дозволяє покласти для більшої зручності дитини додатковий матрацик, ковдрочку або конверт. Батьківська ручка обтягнута екокожа, що надає колясці стильний вигляд, а ще такий матеріал стійкий до зношування, не замерзає взимку, не нагрівається влітку і не пропускає вологу.

Функціональні можливості коляски преміум-класу X-lander X-GO: стійка і міцна рама; передні колеса поворотні з блокуванням; зручні ніжні гальма; швидке додавання шасі разом з сидінням до компактних розмірів; автоматична фіксація шасі в складеному вигляді; просторий капюшон з додатковою секцією; вентиляційне віконце на капорі; батьківська ручка регулюється по висоті; можливість зміни кута нахилу спинки і підніжки; світлодіоди на підніжці для безпечної їзди в сутінках; п'ятиточкові ремені безпеки з м'якими накладками; сидіння з зміцненим швами і подвійним текстилем; капор з UV-фільтром; відкрита багажна корзина.

Під торговою маркою X-Lander виготовляються такі види продукції, як інноваційні дитячі коляски та автомобільні крісла. Бренд належить польській компанії Deltim, яка знаходиться на ринку дитячих товарів вже більше п'ятдесяти років. На сьогоднішній день продукція під торговою маркою X-Lander користується високим попитом серед батьків багатьох країн Європи.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані