Монітор NEC E271N White (60004633) - AT174128 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор NEC E271N White (60004633) - AT174128 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Монітор NEC E271N White (60004633)

Монітор NEC E271N White (60004633) - AT174128

Код товару: AT174128
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080, Частота оновлення екрана 60 Гц, Тип матриці IPS, Тип монітора Професійні, Співвідношення сторін 16:9, Особливості Регулювання по висоті, Регулювання нахилу, Поворотний екран (Pivot), Поворот монітора (Swi

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник NEC
Діагональ дисплея 27
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Інтерфейси і підключення DisplayPort, HDMI, VGA
Колір White
Тип монитора профессиональный
Особливості Регулировка по высоте, Регулировка наклона, Поворотный экран (Pivot), Поворот монитора (Swivel)
Время отклика матрицы 6мс
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Технологии улучшения изображения Low Blue Light, Flicker Free
Опис

Придбати Монітор NEC E271N White (60004633) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.


Монітор NEC E271N White (60004633)

Офісна модель з відмінним співвідношенням ціни та якості, чудовою якістю зображення та підвищеною ергономічністю. Монітор 27" з дуже тонкою рамкою поєднує в собі чудову якість зображення на великому екрані і функціональність для ефективної роботи в офісі. Free усуває мерехтіння Завдяки своїй тонкій та елегантній конструкції монітор відмінно вписується в сучасний офісний інтер'єр, пропонуючи підвищену ефективність та якість зображення.

Найкраще співвідношення ціни та якості в лінійці 27" – якість зображення та матриці аналогічно серії EA, проте завдяки скороченому набору функцій та можливостей підключення дана модель ідеально підходить для щоденної роботи в офісі. Перспективний дизайн – Кращий за формою та функціональністю дизайн з 3-сторонньою ультратонкою рамкою товщиною 1 мм надасть офісу свіжий професійний характер.Чорний та білий корпус – виберіть виконання корпусу відповідно до інтер'єру вашого офісу та місцевих рекомендацій щодо ергономіки.

Захист Ваших очей від перевтоми та пошкодження – Вбудована технологія Low Blue Light фільтрує шкідливий синій колір, а технологія Flicker-Free усуває мерехтіння, таким чином, Ваші очі захищаються від появи катаракти та дегенерації жовтої плями без компромісів в областіреалістичності кольоровідтворення. Ваша екологічна та соціальна відповідальність – дисплей з сертифікатом TCO 7 NEC та ENERGY STAR 7 розроблений при дотриманні екологічних норм з мінімальним використанням шкідливих матеріалів, що відповідає вимогам, що постійно зростають, щодо застосування екологічно раціональних технологій.

NEC - це абревіатура, що складається з початкових букв англійських слів: Nippon Electric Corporation). Під таким ім'ям існує найбільший у світі японський виробник комп'ютерів, електронної техніки, телекомунікаційного обладнання. Офіс компанії розміщений у Токіо. Фірма з'явилася 1899 року у Токіо, вона мала іноземний партнер - Western Electric Company of Illinois. На початку своєї діяльності NEC створювала телефонне обладнання. Пізніше, у двадцяті роки ХХ століття, всі областікомунікацій було охоплено цим потужним виробником.

Фірма займається створенням рішень для фіксованих та мобільних мереж, корпоративних систем та широкосмугових систем. Зусилля компанії спрямовані на пошуки сучасних рішень у сфері Інтернету, напівпровідників, ІТ.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані