Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 W LED STRIPE - AT174218 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 W LED STRIPE - AT174218 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 W LED STRIPE
Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 W LED STRIPE
Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 W LED STRIPE
Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 W LED STRIPE
Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 W LED STRIPE
Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 W LED STRIPE
Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 W LED STRIPE
Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 W LED STRIPE
Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 W LED STRIPE
Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 W LED STRIPE
Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 W LED STRIPE
Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 W LED STRIPE

Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 W LED STRIPE - AT174218

Код товару: AT174218
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип вбудована, Ширина корпусу 900 мм, Колір білий, Продуктивність 1200 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Вага 14.8 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 900 мм
Колір White
Производительность 1200 м3/час
Фильтры алюминиевый
Вага 14.8
Диаметр вентиляционной трубы 120/150 мм
Количество скоростных режимов 4
Лампы светодиодные лампы
Матеріал корпусу металл, стекло
Потужність 250 Вт
Уровень шума 55 dB
Виробник PERFELLI
Опис

Придбати Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 W LED STRIPE Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Дзвінке повітря, витонченість в чарівному поєднанні з пристрастю, силою і міццю - це все Італія. І якщо стоїть якийсь бренд згадки її імені, то тільки для того щоб прославити найбільшу спадщину тонкого смаку і неповторного стилю. Бренд Perfelli створений донести цю спадщину, через натхнення від володіння технікою, що відбиває всю пишноту багатовікової культури. Вся продукція під брендом Perfelli проводиться на високотехнологічних заводах і відповідає виробничим нормам країн-виробників.

Бренд Perfelli створений дарувати можливість легкої реалізації Ваших кулінарних талантів.
Техніка Perfelli & Perfelli design представлена ??широким модельним рядом, де Ви зможете вибрати собі модель до смаку.

Всі моделі Perfelli виконані з дотриманням умов апріорного якості італійських компонентів і складання лідерів світового виробництва - як гарант довгострокової і безперебійної експлуатаціі. Така побутова техніка легко вбудовується в щоденний простір, створюючи ідеальні умови для реалізації Ваших кулінарних талантів. При розробці витяжок Perfelli були враховані останні технологічні тенденції, побажання споживачів і стильні тренди сучасного ринку вбудованої техніки. В результаті ми отримали високоякісний продукт, який вигідно підкреслить особливості саме вашої кухні.

Витяжка кухонна PERFELLI

TLS 9833   - це телескопічна витяжка, яка стане не тільки стильним доповненням Вашого інтер'єру, але і надійним помічником в домашніх справах. Подібна модель дуже зручна при використанні не тільки на обмеженому просторі, але і на кухні будь-якої площі.

Які переваги має телескопічна витяжка для кухні? По-перше, якщо порівняти її габарити з іншими зразками цієї техніки, то можна переконатися в її компактності. Завдяки панелі, яка на напрямних плавно виїжджає з її корпусу, коли це необхідно, а потім також просто стає у вихідне положення, вона абсолютно не заважає господарям під час приготування ними їжі. Про вироби, що виходять на деяку відстань за лицьову лінію шафок верхнього ярусу кухні, можна постійно заглиблюватися головою, що нікому не може сподобатися. Телескопічні витяжки якраз виключають подібні контакти.

Також має відмінну рису її лаконічний дизайн. Практично весь корпус телескопічною витяжки захований всередині навісного модуля, видимою залишається лише вузька смуга панелі, яка, висуваючи, включає двигуни.

?


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані