Посудомийна машина Whirlpool WRIC 3C26 - AT174334 - купити Посудомийні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Посудомийна машина Whirlpool WRIC 3C26 - AT174334 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Посудомийна машина Whirlpool WRIC 3C26
Посудомийна машина Whirlpool WRIC 3C26
Посудомийна машина Whirlpool WRIC 3C26

Посудомийна машина Whirlpool WRIC 3C26 - AT174334

Код товару: AT174334
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип вбудована, Завантаження 14 комплектів посуду, Глибина 57 см, Програми щоденна, швидка, сенсорна, попередня мийка, нічна, еко, інтенсивна, Колір білий, Клас енергоспоживання А++,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Загрузка 14 комплектов посуды
Программы эко, сенсорная, предварительная мойка, ночная, интенсивная, ежедневная, быстрая
Глибина 57 см
Колір White
Класс энергопотребления A++
Количество температурных режимов 3
Особливості система фильтрации и самоочистки, программирование старта, индикация наличия соли, индикация наличия ополаскивателя, Aqua Stop
Ширина 59.5 см
Висота 82
Виробник Whirlpool
Уровень шума 46 dB
Опис

Придбати Посудомийна машина Whirlpool WRIC 3C26 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Технологія 6TH SENSE в посудомийних машинах
Інтелектуальні датчики визначають ступінь забруднення посуду, і температура регулюється протягом усього циклу оптимальним чином. Мийка завершується негайно (і тільки) після того, як посудомийка виявиться ідеально чистою. Витрата води, енергії і часу ніколи не перевищить абсолютно необхідного мінімуму. На практиці це означає економію до 30% по кожному з цих ресурсів.

Multi Zone
Ресурсоэффективная функція Multi Zone» в посудомийних машинах дозволяє використовувати тільки верхню або тільки нижню корзину посудомийної машини.

Програма Кришталь
Завдяки гнучкому температурному впливу посудомийна машина дбайливо і якісно вимиє вироби з кришталю, сплавів, скла та порцеляни.

Інтенсивна мийка
Програма Інтенсивного миття розроблена спеціально для догляду за посудом з високим ступенем забруднення, особливо для каструль і сковорідок.

Функція використання миючого засобу у формі таблетки
Ця функція активує можливість використання миючого засобу у формі таблетки.

Регульована верхня корзина
Завдяки тому, що верхня корзина регулюється по висоті на 5 см, у Вас є можливість завантажувати посуд різного типу і висоти.

Програма Самоочищення (Self-Clean)
Спеціальний цикл для технічного обслуговування посудомийної машини. Під час виконання цієї програми проводиться очищення внутрішніх частин приладу.

Відповідність нормам ЄС
Відповідність нормам ЄС гарантує якість збірки і надійність Вашої техніки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані