Морозильна камера Haier HCE429R - AT174337 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера Haier HCE429R - AT174337 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Морозильна камера Haier HCE429R
Морозильна камера Haier HCE429R

Морозильна камера Haier HCE429R - AT174337

Код товару: AT174337
Немає в наявності
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери 429 л, Тип горизонтальна, Висота 84.5 см, Спосіб установки окремостояча, Ширина 141 см, Глибина 74.5 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 84.5 см
Тип горизонтальная
Полезный объем морозильной камеры 429 л
Ширина 141 см
Спосіб установки окремостояща
Глибина 74.5 см
Колір White
Тип отделений корзины
Класс энергоэффективности A+
Климатический класс Т, SN
Мощность замораживания 28 кг/сутки
Температура в морозильной камере -18 С
Суточное потребление эл. энергии 0.83 кВт
Хладагент R600a
Особливості электронное управление, режим быстрого замораживания, регулируемая температура, освещение
Вага 62 кг
Уровень шума 49 dB
Виробник Haier
Опис

Придбати Морозильна камера Haier HCE429R Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Морозильна камера Haier HCE429R

Клас A +. Морозильні камери класу енергоспоживання А + споживають на 25% енергії менше, ніж морозильні камери класу А. Регульований термостат. Регульований термостат дозволяє встановлювати в морозильнику бажану температуру.

Суперзаморозка. Розумна функція, яку можна використовувати відразу після завершення покупок, щоб зберегти замороженими куплені продукти, а також швидко заморозити швидкопсувні продукти, які ви хотіли б зберегти довше. Закруглені кути. Ваш морозильник оснащений закругленими кутами для більш легкої чистки. Немає більше небажаних частинок застряють в гострих.

Haier - це найбільш відомий і успішний китайський виробник побутових приладів. Його можна назвати єдиним знаменитим по-справжньому брендом Китаю. Народився цей бренд в 1991 році, коли Чжан Жуймінь, керівник "Заводу Холодильників Циндао", вирішив завоювати світовий ринок, оскільки китайський був їм завойований всього за сім років.

Зрозуміло, що основною перешкодою на шляху до світової експансії було "китайське якість", що не успішну славу якого важко було переломити. Але амбіції керівника зажадали боротьби за якість. І ця боротьба з браком за справжню якість була виграна. 

Це призвело до великої популярності продукції Haier у всьому світі, зокрема, китайських холодильників Haier, які завоювали навіть ринок Америки і Японії. В даний час Haier випускає понад 15 000 найменувань побутових приладів, компанія має представництва в 60 країнах світу, досягла найвіддаленіших куточків Старого і Нового Світу, по всьому світу розкидані її інформаційні та дизайнерські агентства.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані