Витяжка кухонна FABER INCA LUX EV8 X/WH A70 - AT174359 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна FABER INCA LUX EV8 X/WH A70 - AT174359 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Витяжка кухонна FABER INCA LUX EV8 X/WH A70

Витяжка кухонна FABER INCA LUX EV8 X/WH A70 - AT174359

Код товару: AT174359
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип вбудована, Ширина корпусу 700 мм, Колір нержавіюча сталь, Продуктивність 630 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Кількість швидкісних режимів 4,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 700 мм
Колір нержавіюча сталь
Производительность 630 м3/час
Фильтры алюминиевый
Количество скоростных режимов 4
Лампы LED 2х3 Вт
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Потужність 250 Вт
Уровень шума 68 dB
Виробник FABER
Опис

Придбати Витяжка кухонна FABER INCA LUX EV8 X/WH A70 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна FABER INCA LUX EV8 X / WH A70 - прогресивна модель, в якій реалізований періметральний паркан забруднень. Це високотехнологічний прилад досконального дизайнерського виконання для інтенсивної фільтрації повітря в важко завантажених кухонних приміщеннях. Енергетичний дифузор з оптимізованої геометрією дає чудові результати енергоефективності.

 Витяжка не втрачає своєї ефективності навіть при наявності протяжних вентиляційних каналів. Датчик забруднення фільтра. Світлодіодні джерела забезпечують глибоку підсвічування робочої області, споживаючи при цьому всього 3 Ватт. Зменшує сприймаються шуми на 25%. Виносної мотор може розташовуватися в віддаленому місці. Інтенсивний режим переводить роботу витяжки на максимальну продуктивність протягом 10 хв.

FABER - ця компанія має багаторічний досвід виробництва кухонних витяжок. Прогресивний погляд на виробництво цього необхідного кухонного пристрою дозволяє продукції компанії FABER завжди залишатися актуальною, коли мова йде про якість і дизайні. Компанія активно співпрацює з кращими виробниками кухонь в Німеччині і Італії. В Європі словосполучення «кухонна витяжка» повсюдно асоціюється з ім'ям FABER.

FABER - італійський бренд, під яким виробляються кухонні витяжки. Faber S.p.A. - багатонаціональний холдинг, що займається виробництвом кухонних витяжок. Компанія є першою в своїй сфері в Італії, де кожна друга витяжка - FABER (Фабер).

Завдяки придбанню ряду виробничих потужностей, Faber присутній на 3-х континентах, з 7-ю заводами в 6-ти країнах: Італія, Швеція, Франція, Туреччина, Індія та Аргентина, а також з маркетинговим офісом в США та представництвом в Росії.

У 2004 році швейцарська група Franke стає основним акціонером Faber S.p.A., а з 2005 року Faber вже повністю входить до складу групи Franke і грає важливу роль в якості бізнес-одиниці і фахівця з виробництва кухонних витяжок. Компанія також представлена ??кількома локальними торговими марками, такими як ROBLINВО, MEPAMSA, SPAR.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані