Коляска Mima Zigi Midnight Blue (26161) - AT174426 - купити Коляски в Києві й Україні, доступні ціни на Коляска Mima Zigi Midnight Blue (26161) - AT174426 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Коляска Mima Zigi Midnight Blue (26161)

Коляска Mima Zigi Midnight Blue (26161) - AT174426

Код товару: AT174426
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип для прогулянок, Вік дитини від 6-ти місяців, Кількість блоків 1, Колір синій, Колеса поліуретан, Регулювання спинки 3-х позиційна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возраст ребенка от 6 месяцев
Колеса полиуретановые
Колір синий
Ремни безопасности 5-ти точечные
Регулировка спинки 3-х позиционная
Особливості тормоз/блокировка колес, совместима с автокреслом, регулируемая по высоте ручка
В комплекте дождевик
Тип прогулочные
Виробник Mima
Вага 8.4
Опис

Придбати Коляска Mima Zigi Midnight Blue (26161) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Коляска Mima Zigi Olive Green (26162) відрізняється мультифункціональний і ультрасучасним ергономічним дизайном. Рама коляски виготовлена ??з легкого, але міцного алюмінію і АВС-пластика. Коляска компактно складається "книжкою" і легко поміщається в багажнику авто. Ширина шасі Mima Zigi всього 45 см, тому коляска входить в будь-який ліфт і дверний проріз.

Спинка прогулянкового блоку регулюється в трьох положеннях для відпочинку і сну. Максимальний нахил спинки - 150 градусів. Колеса виготовлені із зносостійкого матеріалу, а завдяки незвичайним прозорим дискам і інноваційній системі амортизації, коляска може їхати з будь-якого дорожнього покриття. Сніг і бруд також не перешкода для Zigi, тому нею можна повноцінно користуватися в будь-який час року.

Для забезпечення безпеки передбачений 5-ти точковий ремінь безпеки, який регулюється по висоті і ширині. В комплекті - м'які накладки на плечі. Тканина капюшона Mima Zigi оброблена просоченням від намокання. Крапельки дрібного дощику будуть скочуватися вниз, не проникаючи всередину коляски. Капор коляски має три секції, завдяки чому при необхідності опускається до бампера, і два висувних козирка від інтенсивного сонця.

Переваги прогулянкової коляски Mima Zigi (Міма Зіги): стильний дизайн і ергономічна конструкція. Швидко і компактно складається однією рукою. Відмінна маневреність і прохідність завдяки інноваційній конструкції коліс. Велика багажна корзина з доступом з будь-якого боку. Інноваційна задня підвіска дозволяє долати нерівності дороги. Капюшон з декількома секціями та двома додатковими козирками. Регулювання телескопічною батьківської ручки в трьох положеннях. 5-ти точковий ремінь безпеки з центральним замком і плечовими накладками.. Візок Mima Zigi розрахована на вагу дитини до 17 кг. На шасі коляски додатково встановлюється автокрісло групи 0.

Спеціально для розкішної моделі Mima Zigi розроблені додаткові стильні аксесуари, необхідні для безпечних і комфортних прогулянок і подорожей: москітна сітка. Теплий конверт Footmuff Zigi. Сумка для транспортування коляски. Спортивна сумка для мами. Бампер на коляску. Підсклянник і фіксатор. Адаптери для установки автокрісла на шасі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані