Сканер штрих-коду CINO A780BT Black (15195) - AT174435 - купити Сканери штрих-кодів в Києві й Україні, доступні ціни на Сканер штрих-коду CINO A780BT Black (15195) - AT174435 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Сканер штрих-коду CINO A780BT Black (15195)
Сканер штрих-коду CINO A780BT Black (15195)
Сканер штрих-коду CINO A780BT Black (15195)

Сканер штрих-коду CINO A780BT Black (15195) - AT174435

Код товару: AT174435
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип ручної, Тип підключення бездротової, Інтерфейси підключення USB, Система зчитування світлодіодна, Наявність підставки є, Клас захисту IP42,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник CINO
Тип ручной
Швидкість сканування н.д
Система зчитування світлодіодна
Тип підключення безпровідне
Інтерфейси підключення USB
Клас захисту IP42
Типи зчитуємих штрих-кодів PDF417, Micro PDF417, Codablock F, Code 16K, Code 49, Composite Codes, DataMatrix, MaxiCode, QR Code, Aztec, MicroQR, Code 39, C
Беспроводная технология Bluetooth v4.0
Время зарядки аккумулятора 4-5 часов
Температура хранения от –40°С до +70°С
Подсветка штрих-кода 660 nm LED
Температура эксплуатации от -10°С до + 50°С
Розміри 93.5 х 71 х 160 мм
Вага 208 г
Колір Чорний
Опис

Придбати Сканер штрих-коду CINO A780BT Black (15195) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Сканер штрих-коду CINO A780BT Black (15195)

Бездротовий сканер штрих-кодів Cino A780BT – це потужний універсальний сканер як 1D, так і 2D кодів із фірмовою технологією декодування FuzzyScan 3.0.

Завдяки інноваційній технології фомування зображення FuzzyScan 3.0, FuzzyScan A780BT може зчитувати широко використовувані лінійні та 2D штрих-коди на папері та РК-дисплеї. Зносостійкий дизайн корпусу, висока продуктивність зчитування та багатофункціональні особливості пропонують виняткову особливість для бізнесу із підвищенням продуктивності співробітників та оптимізації бізнес-процесів. A780 представляє ідеальне рішення для роздрібної торгівлі, логістики,охорони здоров'я та галузевих завдань.

A780BT може зчитувати найбільш популярні лінійні, 2D штрих-коди, поштові коди незалежно від розташування штрих-коду. High Density та Standard Range моделі розроблені для задоволення потреб зчитування різних штрих-кодів. Це підвищує швидкість читання погано роздрукованих, забруднених та пошкоджених або штрих-кодів поганої якості.

A780BT багатофункціональний, що робить його найбільш економічним у своєму класі. Він може накопичувати до 100000 EAN-13 штрих-кодів у пакетному режимі. Можливість роботи поза зоною покриття дозволяє A780BT продовжувати сканування інформації навіть, коли втрачено радіозв'язок. У завданнях при необхідності звільнити руки, ви можете задіяти функцію авторозпізнання, щоб A780BT переключився з режиму ручного сканування в презентаційний режимавтоматично коли він поміщений у підставку або Док-станцію.

1988 року корпорація PC Worth зареєструвала дочірнє підприємство CINO. Це було зроблено для того, щоб виділити в самостійний бізнес проектування, створення та продаж продукції для автоматичного маркування та ідентифікації товару.

Інноваційні розробки та їхнє впровадження дали старт компанії, яка вийшла на світовий рівень, відкрила представництва у великих країнах світу, запустила лінії виробництва. За 2 роки діяльності компанія зрівнялася з виробництва та товарообігу зі світовими лідерами у цій галузі. Компанія взяла на себе зобов'язання щодо виробництва якісної техніки за контрактами з іншими брендами.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані