Коляска Chicco Trio Best Friend Синя (79146.79) - AT174510 - купити Коляски в Києві й Україні, доступні ціни на Коляска Chicco Trio Best Friend Синя (79146.79) - AT174510 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Коляска Chicco Trio Best Friend Синя (79146.79)

Коляска Chicco Trio Best Friend Синя (79146.79) - AT174510

Код товару: AT174510
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип універсальна, Вік дитини з народження, Кількість блоків 3, Колір чорний, синій, Перекидна ручка так, Колеса литі (псевдорезина),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возраст ребенка от рождения
Количество блоков 3
Колеса литые (псевдорезина)
Колір чорний, синій
Ремни безопасности 5-ти точечные
Регулировка спинки 3-х позиционная
Особливості тормоз/блокировка колес, совместима с автокреслом, регулируемая подножка, регулируемая по высоте ручка, модульная система
Ширина шасси 60 см
В комплекте чехол для ножек, дождевик
Тип универсальная
Виробник Chicco
Опис

Придбати Коляска Chicco Trio Best Friend Синя (79146.79) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Коляска Chicco Trio Best Friend Синя (79146.79)

Коляска Trio Best Friend - стане найкращим помічником для батьків, які шукають практичне і функціональне рішення, яке гарантуватиме максимальну свободу і комфорт. Коляска, люлька і автокрісло: кожен елемент Chicco Trio Best Friend Light був розроблений з урахуванням всіх потреб, щоб спростити життя батькам і супроводжувати дитину з народження і до 3-х років.

Візок Chicco Best Friend Light - це зручна коляска як для дитини, так і для батьків. Коляска Best Friend Light оснащена дуже простими і інтуїтивними (зрозумілими) механізмами. Прогулянковий блок, комфортний і затишний, встановлюється по ходу руху і проти ходу одним простим жестом. Регульована ручка виконана з еко шкіри, що надає колясці елегантності.

Надзвичайно компактна. Завдяки унікальному механізму нахилу сидіння коляска дуже компактна в складеному стані. Складається одним рухом і в складеному стані не потрібні додаткової підтримки. Затишна в будь-якій ситуації: 3 положення нахилу сидіння і регулювання підніжки допомагають дитині залишатися в найбільш зручному і ергономічному положенні під час прогулянок.

П'ятиточкові ремені з м'якими накладками забезпечують необхідну безпеку. Максимальний захист в будь-яких погодних умовах. Капюшон коляски має водовідштовхувальне просочення для забезпечення максимального захисту як в сонячні дні, так і невеликий дощ. Люлька Best Friend Light надзвичайно легка (3.6 кг) і зручна у використанні.

Напівжорстка конструкція і вбудована в капюшон ергономічна пластикова ручка, ідеально підходять для батьків, які шукають інноваційне рішення для перших місяців життя немовляти. Комфорт для дитини. Простора форма зі зручним матрацом в комплекті роблять люльку максимально комфортною для дитини з перших днів. Ідеальна в будь-яких погодних умовах. Непромокальний текстиль і тепла накидка (підходить для люльки і прогулянкового блоку) захистять від негоди. Автокрісло Best Friend Light легке, зручне і функціональне. Призначено для перевезення в автомобілі дітей від народження до 13 кг (група 0 +).

Автокрісло відповідає європейському стандарту безпеки ЕСЕ R44 / 04 і має встановлюється тільки на заднє сидіння і обов'язково обличчям проти руху. Безпечно і комфортно.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані