Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Chester Extra LE-13 1.031 - AT174592 - купити Офісні меблі в Києві й Україні, доступні ціни на Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Chester Extra LE-13 1.031 - AT174592 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Chester Extra LE-13 1.031

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Chester Extra LE-13 1.031 - AT174592

Код товару: AT174592
В наявності
31 500 грн
Короткий опис:
Оббивка натуральна шкіра, Матеріал основи дерево, Технічне оснащення режим гойдання, регулювання кута нахилу спинки, регулювання жорсткості гойдання, регулювання висоти посадки, наявність підлокітників, Максимальне навантаження, кг 150, Тип офісне крісло керівника, Сидіння м'яке,

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Обивка натуральная кожа
Техническое оснащение режим качания, регулировка угла наклона спинки, регулировка жёсткости качания, регулировка высоты посадки, наличие подлокотников
Максимальная нагрузка, кг 150
Цвет обивки Green
Материал основания дерево
Сиденье мягкое
Подлокотники твердые
Материал подлокотников дерево
Цвет каркаса Коричневий
Опоры пластиковые ролики
Высота min, см 107
Высота max, см 116
Высота спинки, см 56
Вес, кг 29
Тип офисное кресло руководителя
Опис

Придбати Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Chester Extra LE-13 1.031 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Chester Extra LE-13 1.031 виготовлено на посиленому надійному каркасі з натурального дерева. Комплектується дерев'яними лакованими підлокітниками преміум класу з масиву бука ручної роботи і металевої пятилучевой базою з дерев'яними буковими накладками, пневмопатроном для регулювання висоти сидіння, механізмом Мультиблок, що дозволяє фіксувати крісло в різних положеннях.

Особливості: комфортна спинка. Дерев'яні підлокітники. Функція «відпочинок». Комфортне сидіння. Регульована висота сидіння. Металева база з дерев'яними накладками. Можливості регулювання: висота сидіння. Гойдання крісла. Регулювання ступеня жорсткості гойдання. Фіксація спинки крісла в 5 положеннях (функція «відпочинок»)

Українське підприємство під назвою Примтекс Плюс спеціалізується на виробництві і реалізації такої продукції, як офісні меблі. Для виготовлення і випуску крісел і стільців під власним торговим знаком компанія застосовує виключно сертифіковані комплектуючі від перевірених зарубіжних і вітчизняних постачальників.

Офісні меблі від Примтекс Плюс оснащується високоякісними ергономічними механізмами регулювання кута нахилу і висоти, підлокітниками з матеріалів першокласної якості, тому вона характеризується високою комфортністю. Різноманітність моделей, матеріалів, комплектуючих і колірної гами в ассоріментной лінійці меблів від даного українського виробника, дозволяє споживачам вибрати продукт для будь-якого офісу. Вся продукція, що реалізується під торговою маркою Примтекс Плюс, допущена Міністерством охорони здоров'я України, а також, має сертифікат відповідності УкрСЕПРО.

Дана компанія регулярно бере участь в престижних спеціалізованих виставках не тільки в Україні, але і в таких країнах, як Росія і Німеччина. Виробник кооперується з провідними європейськими меблевими фабриками. У числі клієнтів Примтекс Плюс присутні: Київська міська державна адміністрація, Служба безпеки України, Кабінет Міністрів України та Міністерство внутрішніх справ. З 2002-го року компанія Примтекс Плюс успішно експортує товари під своїм брендом на російський, білоруський, латвійський, естонський, американський, іспанська, турецька та інші ринки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані