Лазерний принтер Kyocera Ecosys P6235CDN (1102TW3NL1) - AT174691 - купити Лазерні принтери в Києві й Україні, доступні ціни на Лазерний принтер Kyocera Ecosys P6235CDN (1102TW3NL1) - AT174691 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Лазерний принтер Kyocera Ecosys P6235CDN (1102TW3NL1)

Лазерний принтер Kyocera Ecosys P6235CDN (1102TW3NL1) - AT174691

Код товару: AT174691
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип друку кольоровий, Інтерфейси USB, LAN, Тип лазерний, Максимальний формат друку А4, Час виходу першої сторінки 6.5 сек, Максимальна роздільна здатність при друку 1200 x 1200 dpi,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kyocera
Тип друку кольорова
Максимальний формат друку А4
Максимальна роздільна здатність під час друку, dpi 1200 x 1200
Час виходу першої сторінки 6.5 сек
Інтерфейси LAN, USB
Максимальна швидкість монохромного друку 35 арк/хв
Оперативная память 1 ГБ
Місткість лотків для подачі 600 аркушів
Місткість вихідного лотка 500 аркушів
Щільність паперу 60 - 220 г/м²
Частота процесора 1200 МГц
Середня споживана потужність під час друку 523 Вт
Середня споживана потужність у режимі очікування 74 Вт
Ширина 390 мм
Висота 470 мм
Глибина 532 мм
Вага 30
Колір White, Чорний
Опис

Придбати Лазерний принтер Kyocera Ecosys P6235CDN (1102TW3NL1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Лазерний принтер Kyocera Ecosys P6235CDN (1102TW3NL1)

Кольоровий принтер Kyocera ECOSYS P6235cdn - оновлений варіант P6035cdn - оптимальний варіант для продуктивної кольорового друку. Від попередника новинка відрізняється збільшенням місячного навантаження, зниженим часом прогріву і виходу першої сторінки, зниженим енергоспоживанням і рівнем шуму.

Новий принтер для кольорового друку A4 розроблений спеціально для середніх і великих робочих груп.

Можливість установки додаткових лотків для великих обсягів друку дозволить впорається з поставленими завданнями в більш короткі терміни.

Швидкість друку до 35 сторінок в хвилину в форматі A4 в кольорі і ч / б

Довговічні компоненти забезпечують високу ефективність і надійність

Компактний дизайн з повною функціональністю

Двосторонній друк в стандартній комплектації

низький рівень споживання енергії

Мінімальний час очікування виходу першої сторінки.

Дуже низькі експлуатаційні витрати

Опція Wi-Fi - з'єднання через Wi-Fi Direct

Організація під назвою Kyocera була заснована в 1959-му році паном Кадзуо Інаморі. Батьківщиною компанії є Японія. Початковою спеціалізацією Kyocera було виготовлення керамічних виробів. На сьогоднішній день, крім іншого, дане підприємство є одним з міжнародних лідерів і в сфері постачання рішень для роботи з офісними документами.

Головний офіс Kyocera розташований в Кіото. Модельний ряд продуктів, що розробляються і що просуваються компанією, складається з монохромних і кольорових мережевих принтерів, багатофункціональних пристроїв, витратних матеріалів для оргтехніки, високотехнологічної кераміки, сонячних батарей, різального інструменту, електронних компонентів, мобільної електроніки, телекомунікаційного обладнання, систем створення цифрових зображень і багато чого іншого .

У 2012 році чистий прибуток підприємства склав понад 79 мільярдів доларів США. На сьогоднішній день корпорація представлена ??в 68 великих країнах світу, а штат співробітників Kyocera становить в цілому понад 60 тисяч осіб.

Підприємство веде активну соціальну діяльність. Компанією підтримуються музеї мистецтва і дитячі програми подорожей. Kyocera також спонсорує такі футбольні клуби, як Kyoto Sanga, Clube Atletico Paranaense, Borussia і Reading Football Club.

МФУ - це така справжня палочка-виручалочка для будь-якого офісу. Незважаючи на поступовий перехід до електронної документації, паперовий документообіг ще має величезні масштаби в рамках роботи будь-якого приватного або державного підприємства. Щоб оптимізувати пов'язані з цим процеси, потрібно присутність спеціального універсального пристрою.

Розшифровка абревіатури «БФП» - багатофункціональний пристрій. Ця техніка поєднала в одному корпусі можливості відразу кілька апаратів з сканирующими, друкованими та копіювальними функціями. У деяких випадках приєднується ще і факс.

МФУ чудово підійде для установки в невеликих приміщеннях, для початківця розвиватися бізнесу, та й просто тим, кому ніколи проводити моніторинг різних апаратів в пошуках кращих для себе варіантів. У будь-якому випадку, такий пристрій має довгу службу експлуатації й дає можливість заощадити.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані