Кондиціонер Gorenje KAS35NDCINVFT / KAS35ZDCINVFT - AT174711 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер Gorenje KAS35NDCINVFT / KAS35ZDCINVFT - AT174711 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кондиціонер Gorenje KAS35NDCINVFT / KAS35ZDCINVFT

Кондиціонер Gorenje KAS35NDCINVFT / KAS35ZDCINVFT - AT174711

Код товару: AT174711
Немає в наявності
Короткий опис:
Площа приміщення 35 м², Тип компресора інверторний, Режими роботи рециркуляція повітря, осушення повітря, обігрів, автоматична підтримка температури, іонізація, Адаптація до від'ємної температури -15 C, Конструкція спліт-система, Максимальна потужність охолодження 3.5 кВт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Площадь помещения 35 м²
Тип компрессора инверторный
Функціональні особливості фильтрация воздуха, антибактериальная система, автоматическая очистка кондиционера, «TURBO» режим
Адаптация к отрицательной температуре -15 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы рециркуляция воздуха, осушение воздуха, обогрев, ионизация, автоматическое поддержание температуры
Максимальная мощность охлаждения 3.5 кВт
Мощность в режиме обогрева 3.6 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 1.65 кВт
Дистанционное управление пульт
Уровень шума, внутренний блок 42 dB
Уровень шума, наружный блок 56 dB
Энергоэффективность EER 5.6
Габариты внутреннего блока 80 х 27.5 х 18.8 см
Габариты наружного блока 78 x 54 x 25 см
Вес внутреннего блока 7.5
Вес наружного блока 29.5
Опис

Придбати Кондиціонер Gorenje KAS35NDCINVFT / KAS35ZDCINVFT Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Енергоефективність кондиціонерів
Gorenje відповідає вимогам Директиви ЄС. Оскільки сезонний коефіцієнт SEER (охолодження) вище 6.1, і відповідно SCOP (нагрівання) вище 4.0, кондиціонери з інвертором постійного струму мають клас енергоспоживання А ++.

Функція самоочищення. Після завершення охолодження функція самоочищення автоматично висушує теплообмінник у внутрішньому блоці кондиціонера і готує його до подальшої роботи. Це запобігає появі цвілі і неприємного запаху.

Режим «Сон». Нічний режим роботи. Ця функція дозволяє автоматично зменшувати потужність охолодження або нагрівання на 1 ° C протягом перших двох годин роботи приладу. Далі, цей режим залишається активним протягом наступних 5 годин, після чого автоматично вимкнеться.

Функція «Йди за мною». Якщо ця функція включена, пульт дистанційного керування виконує роль термостата. Пристрій для кондиціонування повітря регулює температуру в кімнаті залежно від того, яка температура в місцезнаходження пульта.

Охолодження при низьких температурах. Завдяки спеціальній функції управління кондиціонер може ефективно працювати в режимі охолодження до температури -15 ° C, що є значною перевагою, наприклад, якщо необхідно охолоджувати кімнати з серверами.

Функція "Anti-Cold Air". Дана функція забезпечує підтримання мінімальної температури в приміщенні 8 ° C для запобігання появи конденсату.

Безшумна робота. 12 рівнів швидкості вентилятора внутрішнього блоку і 5 рівнів швидкості зовнішнього блоку забезпечує високоефективну і в той же час тиху роботу кондиціонера.

Автоматичний перезапуск. Після перезапуску кондиціонера, який був відключений від джерела живлення, завдяки функції автоматичного перезапуску, прилад зможе продовжити роботу з збереженими налаштуваннями.

Осушувач повітря. Кондиціонер має функцію охолодження при мінімальному потоці повітря через блок кондиціонера, дозволяє вбирати вологу з приміщення, при цьому температура в приміщенні істотно не знижується.

Виявлення протікань хладагента. Кондиціонер автоматично виявляє перебіг холодоагенту, додатково захищаючи компресор.

Функція пам'яті позиції жалюзі. Горизонтальні жалюзі автоматично перемістяться в ту ж позицію, що і під час останнього включення приладу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані