Монітор ASUS XG248Q - AT174823 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор ASUS XG248Q - AT174823 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Монітор ASUS XG248Q
Монітор ASUS XG248Q
Монітор ASUS XG248Q
Монітор ASUS XG248Q
Монітор ASUS XG248Q
Монітор ASUS XG248Q

Монітор ASUS XG248Q - AT174823

Код товару: AT174823
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ дисплея 23.8", Частота оновлення екрану 240 Гц, Тип матриці TN, Тип монітора Геймерські, Співвідношення сторін 16:9, Особливості Регулювання по висоті, Регулювання нахилу, просвітлення корпусу, Поворотний екран (Pivot), Поворот монітору (Swi ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Діагональ дисплея 23.8
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Тип матриці TN
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття Anti-Glare
Частота оновлення екрану 240 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення 2 х HDMI, DisplayPort, 2 x USB 3.0, 3.5 mm Mini-Jack
Колір Grey
Тип монитора Геймерские
Особливості Регулировка по высоте, Регулировка наклона, повсветка корпуса, Поворотный экран (Pivot), Поворот монитора (Swivel), Замок Кенсин
VESA 100х100 мм
Технологии синхронизации AMD FreeSync
Время отклика матрицы 1 мс (Gray to Gray)
Яркость 400 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 170/160
Шаг между пикселами, мм 0.2745
Технологии улучшения изображения Low Blue Light
Потребляемая мощность в рабочем режиме 32 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 557.6x(385.6 ~ 505.6)x 253.6 mm
Размеры без подставки 557.6x334.6x76.17 mm
Опис

Придбати Монітор ASUS XG248Q Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.


Монітор ASUS XG248Q

Компанія ASUS представляє ігровий монітор ROG Strix XG248Q формату Full-HD (1920x1080 пікселів), який володіє безпрецедентно високою частотою оновлення екрану (240 Гц), низьким часом відгуку (1 мс) та підтримкою технології адаптивної синхронізації FreeSync. Дану модель також відрізняє оригінальний дизайн в геймерському стилі серії ROG і яскраве світлодіодне підсвічування Aura.

Монітором ROG Strix XG248Q підтримується підвищена частота оновлення екрану - 240 Гц, що вдвічі більше, ніж у звичайних моделей. Завдяки цьому усувається ефект змащування об'єктів, що рухаються, що припаде до смаку всім любителям динамічних ігор, від шутерів до гоночнихсимулятори.

Технологія мінімізації змащування, розроблена фахівцями ASUS і названа Extreme Low Motion Blur, дозволяє цьому монітору видавати більш чітке зображення при показі динамічних сцен в комп'ютерних іграх. Час відгуку, що вимірюється методом MPRT, становить лише 1 мс.

У моніторі ROG Strix XG248Q реалізована технологія FreeSync, що синхронізує частоту оновлення екрана з частотою виведення кадрів графічним процесором. Завдяки цьому усувається неприємний ефект розриву кадру та зменшується затримка відображення, що забезпечує як більш високу якість картинки, так і покращену реакцію гри на дії користувача.

Монітори ROG Strix – це високоякісні матеріали, сміливий дизайн з легко відомою підставкою-триніжником та нестримний геймерський дух легендарної серії ROG. Укомплект ROG Strix XG248Q входять дві накладки з логотипами ROG, які можна використовувати для проектування на стіл відповідних зображень за допомогою вбудованого підсвічування. Крім того, ви можете створити власні проекційні зображення, скориставшись чистою накладкою, що також додається до монітора.

Маючи тонку екранну рамку, модель ROG Strix XG248Q ідеально підходить для створення мультимоніторних конфігурацій, які дають можливість максимально поринути в атмосферу комп'ютерної гри. Оскільки модель ROG Strix XG248Q орієнтована насамперед на геймерів, в ній реалізовані спеціальні функції, призначені для любителів комп'ютерних ігор та розроблені за їх участю.

ASUS DisplayWidget дозволяє легко та швидко змінювати різні параметри монітора, активуватифункцію фільтрації синього світла та керувати технологіями GameVisual та App Sync, не заходячи в екранне меню монітора. Оскільки багато користувачів проводять за комп'ютером довгий годинник, монітори ASUS відрізняються продуманою ергономікою та спеціальними технологіями, що знижують втому очей.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані