IP АТС Yeastar S50 - AT174989 - купити Офісні АТС в Києві й Україні, доступні ціни на IP АТС Yeastar S50 - AT174989 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

IP АТС Yeastar S50

IP АТС Yeastar S50 - AT174989

Код товару: AT174989
В наявності
25 652 грн
Короткий опис:
Ethernet-порт 10/100/1000Mbps, Одночасні виклики 25, Розміри 340 х 210 х 44 мм, VoIP протоколи SIP 2.0, IAX2, Мережеві протоколи DHCP, DDNS, VLAN, QoS, PPPoE, Голосові функції запис розмови, голосова пошта,

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ethernet-порт 10/100/1000Mbps
Порты FXO до 8 шт
Розміри 340 х 210 х 44 мм
Одновременные вызовы 25
Поддержка факсов G.711, Т.38, Т.37, Т.30
Сетевые протоколы DHCP, DDNS, VLAN, QoS, PPPoE
Голосовые функции запись разговора, голосовая почта
Порты FXS до 8 шт
Внутренние SIP абоненты до 50
VoIP протоколы SIP 2.0, IAX2
Виробник Yeastar
Опис

Придбати IP АТС Yeastar S50 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

IP АТС Yeastar S50

IP АТС Yeastar серії S побудований з розрахунком на майбутнє, з використанням новітніх технологічних досягнень, від процесорів Freescale промислового класу Quad Core, до голосових процесорів TI DSP, блоків живлення з тривалим терміном служби і сучасної захистом.

Продуктивність і потужність. IP АТС Yeastar серії S розроблений для використання на малих і середніх підприємствах, з підтримкою до 500 користувачів і проведений з використанням новітніх технологій. IP АТС Yeastar серії S забезпечує виняткову економію витрат, підвищення продуктивності, забезпечуючи високу якість зв'язку.

Безпека і надійність. З передовою системою відмовостійкості, безпеки, моніторингу, в поєднанні з внутрішнім брандмауером і з підтримкою TLS і шифрування SRTP, система ще не була такою надійною.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані