Ножиці по металу Makita LXT, 3Аг х 2 шт, DC18RС, Makpac, 1,6мм (DJN161RFJ) - AT175022 - купити Ножиці по металу в Києві й Україні, доступні ціни на Ножиці по металу Makita LXT, 3Аг х 2 шт, DC18RС, Makpac, 1,6мм (DJN161RFJ) - AT175022 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ножиці по металу Makita LXT, 3Аг х 2 шт, DC18RС, Makpac, 1,6мм (DJN161RFJ)
Ножиці по металу Makita LXT, 3Аг х 2 шт, DC18RС, Makpac, 1,6мм (DJN161RFJ)
Ножиці по металу Makita LXT, 3Аг х 2 шт, DC18RС, Makpac, 1,6мм (DJN161RFJ)

Ножиці по металу Makita LXT, 3Аг х 2 шт, DC18RС, Makpac, 1,6мм (DJN161RFJ) - AT175022

Код товару: AT175022
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вид акумуляторні, Товщина різання стали 1.6 мм, Матеріал рукоятки двокомпонентний, Особливості захист від перевантаження,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Вид аккумуляторные
Толщина резания стали 1.6 мм
Материал рукоятки двухкомпонентный
Особливості защита от перегрузки
Виробник Makita
Опис

Придбати Ножиці по металу Makita LXT, 3Аг х 2 шт, DC18RС, Makpac, 1,6мм (DJN161RFJ) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ножиці по металу Makita LXT, 3Аг х 2 шт, DC18RС, Makpac, 1,6 мм (DJN161RFJ)

Акумуляторні ножиці по металу Makita DJN161RFJ - це безпроводові ножиці з високою продуктивністю різання, простий в експлуатації інструмент, з фіксацією кнопки включення.
Акумуляторні ножиці по металу Makita DJN161RFJ мають невелику вагу, мале коло прогумованого корпусу для зручного застосування.
Акумуляторні ножиці по металлу Makita DJN161RFJ - безпечний в роботі інструмент з захисними системами від перевантаження, повторного запуску, з обмежувачем пускового струму, щоб уникнути ривків при старті.

Переваги для користувача:
- висока продуктивність різання по металу
- простота в застосуванні
- кнопка включення з фіксацією
- легка вага
- мала окружність прогумованого корпусу для комфорту і надійного хвата при роботі
- функція запобігання мимовільного запуску з контрольною лампою
- захист від перевантаження
- обмеження пускового струму.

Японська компанія Makita є постачальником технологічних рішень та інноваційних досягнень науки в багато галузей життя і діяльності людини, покликаних поліпшити якість побуту та умови професійної діяльності своїх споживачів.
Основним напрямком розвитку компанії є розробка високотехнологічного обладнання для обробки деревини, металу, будівельних та природних матеріалів, ручного та електроінструменту.
Гнучкість до потреб ринку, що розвивається, висока якість продукції та впровадження нанотехнологій зумовили популярність японських виробів серед любителів і професіоналів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані