Планшет Lenovo Yoga Book X91F 10" 4/64GB WiFi Windows Pro (ZA150018UA) - AT175066 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Lenovo Yoga Book X91F 10" 4/64GB WiFi Windows Pro (ZA150018UA) - AT175066 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Планшет Lenovo Yoga Book X91F 10" 4/64GB WiFi Windows Pro (ZA150018UA)
Планшет Lenovo Yoga Book X91F 10" 4/64GB WiFi Windows Pro (ZA150018UA)
Планшет Lenovo Yoga Book X91F 10" 4/64GB WiFi Windows Pro (ZA150018UA)
Планшет Lenovo Yoga Book X91F 10" 4/64GB WiFi Windows Pro (ZA150018UA)
Планшет Lenovo Yoga Book X91F 10" 4/64GB WiFi Windows Pro (ZA150018UA)
Планшет Lenovo Yoga Book X91F 10" 4/64GB WiFi Windows Pro (ZA150018UA)
Планшет Lenovo Yoga Book X91F 10" 4/64GB WiFi Windows Pro (ZA150018UA)
Планшет Lenovo Yoga Book X91F 10" 4/64GB WiFi Windows Pro (ZA150018UA)
Планшет Lenovo Yoga Book X91F 10" 4/64GB WiFi Windows Pro (ZA150018UA)
Планшет Lenovo Yoga Book X91F 10" 4/64GB WiFi Windows Pro (ZA150018UA)

Планшет Lenovo Yoga Book X91F 10" 4/64GB WiFi Windows Pro (ZA150018UA) - AT175066

Код товару: AT175066
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 10", Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ, Тип Продуктивні, Планшети на Windows, Роздільна здатність 1920 х 1080, Вбудована пам'ять 64 ГБ, Операційна система Windows 10 Pro,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Lenovo
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ
Тип Производительные, Планшеты на Windows
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Вбудована пам'ять 64 ГБ
Бездротові можливості Wi-Fi
Операційна система Windows 10 Pro
Тип матриці IPS
Процесор Intel Atom X5-Z8550
Кількість ядер процесора 4
Колір задньої панелі Grey
Частота процесора 1.44 ГГц - 2.4 ГГц
Навігаційна система GPS
Підтримка карт пам'яті microSDHC
Тилова камера 8 Mpx
Фронтальна камера 2 Mpx
Додатково Стилус, датчик Холла, датчик освещенности, G-Sensor
Вага (г) 690
Колір передньої панелі Чорний
Емкость аккумулятора 8500 mAh
Опис

Придбати Планшет Lenovo Yoga Book X91F 10" 4/64GB WiFi Windows Pro (ZA150018UA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Всі системи Lenovo відповідають жорстким вимогам стандартів надійності і проходять навантажувальні випробування для визначення стійкості до зовнішніх впливів.

Планшети Lenovo доступні за ціною і відрізняються різноманіттям варіантів дизайну і наборів можливостей. Планшети серії Yoga Tablet - інноваційні багаторежимні пристрої.

Планшет Lenovo Yoga Book X91F - революційний 10,1-дюймовий планшет 2 в 1, створений для ефективної роботи. Цей мобільний пристрій дозволяє робити записи і малюнки за допомогою стилуса зі справжніми чорнилом. Yoga Book оснащений клавіатурою Halo, яка з'являється, коли це необхідно, і відкриває неперевершені можливості роботи з планшетом.

Мобільність і продуктивність вступають в нову еру з інноваційними планшетами Lenovo Yoga Book 2-в-1. За допомогою стилуса з чорнильними стрижнями ти можеш миттєво створювати записи або начерки. Друкуй текст за допомогою клавіатури Halo, адже вона завжди під рукою. Вирішуй будь-які завдання з допомогою спеціальної версії ОС, яка відкриває неперевершені можливості ефективної роботи. Тонкий, легкий і стильний, Yoga Book дозволяє розбудити уяву і дати волю фантазії в будь-який час в будь-якому місці.

Утиліта Note Saver і стилус Real Pen Stylus зі справжніми чорнилом - новий природний спосіб створення записів.
 Пиши чорнилом за допомогою стилуса Real Pen на папері, а потім Yoga Book без зусиль перетворює твої записи в цифрову форму. Відредагуйте, систематизує, об'єднай і поділися своїми записами в лічені секунди. Використовуй вбудований затиск Book Pad, який зафіксує паперові листи за допомогою магнітів. Записуй текст і стеж на екрані, як твої записи перетворюються в цифрову інформацію у тебе на очах, або скористайся додатком Lenovo NoteSaver, щоб використовувати Yoga Book як інтелектуальний паперовий блокнот - найбільш природний спосіб робити записи. Тепер ти завжди зможеш записати свої думки і надихаючі ідеї.

Клавіатура Halo з тактильною віддачею спрощує вирішення складних завдань.
Для вирішення складних завдань просто відкрий Yoga Book в режимі друку (Type Mode) і почни набирати текст за допомогою простої у використанні клавіатури Halo. Клавіатура Halo з'являється тільки тоді, коли тобі це потрібно. Завдяки програмної оптимізації клавіатура автоматично закінчує слова і виправляє помилки у міру того, як ти набираєш текст, забезпечуючи більш високу швидкість і точність роботи. Тактильна віддача і «швидкі» клавіші дозволяють працювати так само, як і на звичайній клавіатурі, поєднуючи кращі можливості ПО і устаткування в самій інтелектуальної і тонкої клавіатурі в світі. Таку легку клавіатуру ти зможеш завжди брати з собою.

Використовуй стилус Real Pen, щоб малювати як справжній професіонал.
Відчуваєш прилив творчого натхнення? Yoga Book завжди до твоїх послуг. Відключивши клавіатуру, використовуй сенсорну панель Create Pad і стилус Real Pen, які забезпечують точний контроль, ніби ти малюєш звичайною ручкою по папері. Малюй за допомогою стилуса Real Pen, він входить в комплект і розпізнає 2048 рівнів натискання, вловлюючи ледь помітні нюанси кожного штриха. Не турбуйся про акумулятор; стилус Real Pen не потрібно заряджати. Дай волю своїй фантазії, використовуючи обидві руки: однією рукою вибирай інструменти і збільшуй зображення натисканням на екран, інший - малюй на панелі Create Pad за допомогою стилуса Real Pen. Більш того, ти зможеш побачити створені тобою малюнки на дисплеї, на відміну від більшості планшетів, коли ти затуляє рукою екран під час малювання.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані