POS-термінал GEOS GEOS POS S1501C - AT175173 - купити POS-термінали в Києві й Україні, доступні ціни на POS-термінал GEOS GEOS POS S1501C - AT175173 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

POS-термінал GEOS GEOS POS S1501C

POS-термінал GEOS GEOS POS S1501C - AT175173

Код товару: AT175173
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ 15", Роздільна здатність 1024 х 768, Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ, Тип дисплея сенсорний, Ємність накопичувача 64GB SSD, Можливість підключення додаткових пристроїв, зчитувач магнітних карт, додатковий монітор,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник GEOS
Тип дисплея сенсорное
Диагональ 15
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ
Інтерфейси линейный аудиовыход, VGA, USB 3.0, USB 2.0 x 3, RS232 - 3 шт, RJ-45, 3.5mm mini-jack
Возможность подключения доп. устройств считыватель магнитных карт, дополнительный монитор
Підтримка ОС Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 10, Linux
Модель процессора Intel Celeron J1900
Частота процесора 2.42 ГГц
Возможность расширения до 8 ГБ
Тип пам'яті DDR 3
Тип накопителя SSD 2.5”
Живлення AC адаптер: 12В, 5А
Розміри 475 х 475 х 420 мм
Колір Чорний
Емкость накопителя 64GB SSD
Опис

Придбати POS-термінал GEOS GEOS POS S1501C Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.


POS-термінал GEOS GEOS POS S1501C

Потужний та високопродуктивний термінал, створений для автоматизації торгівлі та послуг. Пристрій оснащений чотириядерним процесором Intel Bay Trail CPU Celeron J1900 з низьким енергоспоживанням, з можливістю додаткового розширення обсягу зберігання даних та оперативної пам'яті.

Основні переваги < style="font-size: 1rem;" class="stagb">POS-термінал:

  • Безшумна робота системи.
  • Висока продуктивність та можливість масштабування (додатковий дисплей покупця, розширення обсягу зберігання даних).
  • Міцний та стійкий алюмінієвий корпус забезпечує ударостійкість під час експлуатації у жорстких умовах.
  • резистивний абоємнісний сенсорний екран.

Термінал Geos S1501 є моноблоком з сенсорною панеллю резистивного або ємнісного типу і оснащений різними портами підключення пристроїв введення-виведення інформації. Пристрій обладнано дисплеєм з діагоналлю 15" TFT LED, та з роздільною здатністю 1024 x 768 пікселів.

Сучасна конструкція монітора забезпечує тривалу роботу пристрою протягом усього терміну експлуатації. Для економії робочого простору POS монітора додатково передбачено кріплення на стіну (VESA 100x100 mm).

Додаткові опції :

  • Зчитувач магнітних карток.
  • Додатковий монітор.

Напевно, ніхто не любить стояти в черзі в магазині чи будь-якому іншому закладі. Адже сьогодні на рахунку кожна хвилина, і так хочеться проводити цей час з користю, а не марнувати його.Звичайно, і розрахунки хочеться проводити швидко і з максимальним комфортом. Саме для цього і були вигадані термінали.

Що таке POS-термінал? Це спеціальний комплекс програм у апараті, призначеному для роздрібної торгівлі. Інакше кажучи, це своєрідне місце роботи касира. Він може легко замінити касовий апарат. Так само як і у звичайній касі, всі операції фіксуються на чековій стрічці та зберігаються у пам'яті пристрою. На сьогоднішній день POS-термінал здатний витіснити звичайні касові апарати за рахунок гнучкого програмного забезпечення з можливістю постійного оновлення.

POS-термінал складається з невеликого монітора, системного блоку, дисплея для покупця, клавіатури для введення даних, зчитувача для картки, принтера для чеків, фіскальної частини та програми.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані