Холодильник Liebherr CNef 4015 - AT175200 - купити Холодильники в Києві й Україні, доступні ціни на Холодильник Liebherr CNef 4015 - AT175200 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Холодильник Liebherr CNef 4015
Холодильник Liebherr CNef 4015
Холодильник Liebherr CNef 4015
Холодильник Liebherr CNef 4015
Холодильник Liebherr CNef 4015

Холодильник Liebherr CNef 4015 - AT175200

Код товару: AT175200
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Висота 201 см, Тип холодильника двокамерний, Розташування морозильної камери нижнє, Загальний об'єм холодильника 356 л, Frost Free холодильне + морозильне відділення, Об'єм морозильної камери (корисний) 87 л,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 201 см
Тип холодильника двухкамерный
Колір Сірий
Расположение морозильной камеры нижнее
Frost Free холодильное+морозильное отделения
Ширина 60 см
Общий объем холодильника 356 л
Объем холодильной камеры (полезный) 269 л
Объем морозильной камеры (полезный) 87 л
Глибина 63 см
Тип управления электронное
Класс энергопотребления A++
Особливості система антибактериальной защиты, режим суперохлаждение, режим быстрой заморозки, дезодоратор, блокировка от детей
Система размораживания холодильной камеры No Frost
Полки холодильной камеры 5
Дверные корзины 4
Контейнер для овощей 2
Полка для бутылок 1
Система размораживания морозильной камеры No Frost
Генератор льда лоток
Количество секций в морозильной камере 3
Вага 76.5 кг
Виробник Liebherr
Опис

Придбати Холодильник Liebherr CNef 4015 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Холодильник Liebherr CNef 4015
Двокамерний холодильник Liebherr CNef 4015 - це зручний в щоденному використанні і надійний агрегат. Продукти в ньому зберігають свіжість тривалий час, адже якість охолодження і заморозки цілком висока.

Користувач оцінить комфорт у використанні цієї моделі. Внутрішнє оснащення представлено 4 полками з ударостійкого скла, щоб розмістити громіздку посуд і не побоюватися за їх пошкодження, а також ящиком для фруктів і овочів, спеціальної полицею для пляшок. Техніка економна у витраті електрики і відноситься до класу А ++. Позитивно характеризують цей холодильник Liebherr CNef 4015 такі особливості, як вентилятор, світлодіодне (LED) освітлення.

Холодильник Liebherr CNef 4015 загальним обсягом 356 л має електронне управління, в його холодильній камері передбачена система розморожування, така як в морозильній - No Frost. Що дуже важливо - після відключення живлення агрегат здатний зберігати холод ще 18 годин.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані