Морозильна камера BOSCH GSN36VL3P - AT175339 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера BOSCH GSN36VL3P - AT175339 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Морозильна камера BOSCH GSN36VL3P
Морозильна камера BOSCH GSN36VL3P
Морозильна камера BOSCH GSN36VL3P
Морозильна камера BOSCH GSN36VL3P
Морозильна камера BOSCH GSN36VL3P

Морозильна камера BOSCH GSN36VL3P - AT175339

Код товару: AT175339
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери 242 л, Тип вертикальна, Висота 186 см, Спосіб установки окремостояча, Ширина 60 см, Глибина 50 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 186 см
Тип вертикальная
Полезный объем морозильной камеры 242 л
Ширина 60 см
Спосіб установки окремостояща
Глибина 50 см
Колір нержавіюча сталь
Количество отделений 7
Тип отделений выдвижные ящики и полки
Класс энергоэффективности A++
Климатический класс Т, SN
Мощность замораживания 20 кг/сутки
Температура в морозильной камере min - 26 С
Суточное потребление эл. энергии 0.64 кВт
Время сохранения температуры без электроэнергии 25 часов
Особливості электронное управление, система NoFrost, сигнал открытых дверей, режим быстрого замораживания, регулируемая температура, перенав
Вага 76.4 кг
Уровень шума 42 dB
Виробник BOSCH
Опис

Придбати Морозильна камера BOSCH GSN36VL3P Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Морозильна камера BOSCH GSN36VL3P

Завдяки технології NoFrost Вас більше ніколи не буде дратувати наявність льоду, який утворився на стінках морозильної камери. Відсутність льоду гарантує менше енергоспоживання, оскільки в даному випадку не скорочується потужність охолодження, і Ваш морозильна шафа, соотвественно, буде працювати надзвичайно ефективно. Функція швидкого заморожування Super Freezing сприяє підтримці обраної температури морозильної камери навіть при закладці великої партії свіжих продуктів, що, як правило, призводить до підвищення температури і може вплинути на умови зберігання вже заморожених продуктів.

Особливості: технологія NoFrost. Система візуального та акустичного попередження про несправності в роботі приладу. Навішування дверцят правосторонній, з можливістю перенавешиванія. FreshSense - зміст постійної температури завдяки розумним сенсорам. Сучасний дизайн з металевими аплікаціями в інтер'єрі. Сучасне світлодіодне освітлення. Система повітряних каналів для полегшення відкривання дверей. Передні ніжки регулюються за висотою / ролики позаду приладу. Збірка Польща.

Морозильна камера: зовнішня електронна індикація температури на цифровому дисплеї. Функція швидкого заморожування Super Freezing з автоматичним вимиканням. Система рівномірного багатопотокового охолодження Multi Airflow. Vario Zone - оптимізація внутрішнього простору морозильника завдяки скляним поличках, які легко виймаються. 5 прозорих висувних боксів для заморожування, з них 2 Big Box. 2 бокси зі скляними полками і прозорими відкидними дверцятами. Пристрій для приготування льоду IceТwister. Календар заморожування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані