Комп'ютер Acer Aspire Z24-880 (DQ.B8TME.008) - AT175461 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Acer Aspire Z24-880 (DQ.B8TME.008) - AT175461 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер Acer Aspire Z24-880 (DQ.B8TME.008)
Комп'ютер Acer Aspire Z24-880 (DQ.B8TME.008)
Комп'ютер Acer Aspire Z24-880 (DQ.B8TME.008)
Комп'ютер Acer Aspire Z24-880 (DQ.B8TME.008)
Комп'ютер Acer Aspire Z24-880 (DQ.B8TME.008)
Комп'ютер Acer Aspire Z24-880 (DQ.B8TME.008)

Комп'ютер Acer Aspire Z24-880 (DQ.B8TME.008) - AT175461

Код товару: AT175461
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти GeForce 940MX, Тип ПК Мультимедійні, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer, INTEL, nVidia
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти GeForce 940MX
Об'єм SSD 250 ГБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Кількість ядер 4
Оптичний привід DVD±RW
Беспроводная связь Bluetooth 4.0+LE, Wi-Fi (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac)
Тип пам'яті DDR 4
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Мощность блока питания 135 Вт
Колір Чорний
Диагональ экрана 23.8
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Вес, кг 7.1
Опис

Придбати Комп'ютер Acer Aspire Z24-880 (DQ.B8TME.008) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер Acer Aspire Z24-880 (DQ.B8TME.008)

Потужний процесор. Виконуйте повсякденні завдання, дивіться відео і працюйте в Інтернеті з комфортом завдяки процесору Intel Core. Комфорт очей понад усе. Технології Acer BlueLightShield і Flickerless забезпечують захист ваших очей від напруги. Корпус з вузькою рамкою. На дисплеї з більш тонкою рамкою поміщається ще більше контенту без шкоди компактності.

Надійна підставка. Міцна металева підставка не тільки надійно утримує дисплей, але і надає моноблоку елегантний зовнішній вигляд. Яскравість і чіткість. Яскравий і чіткий дисплей з роздільною здатністю Full HD і стереодинаміками дарує ще більше можливостей для розваг. Високошвидкісне бездротове підключення. Технологія бездротового підключення 802.11ac дозволяє з комфортом користуватися моноблоком, що не обплутуючи кабелями все навколо.

Заснована в 1976 році, компанія Acer спеціалізується на наданні IT-послуг і виробництві апаратного і програмного забезпечення, а також займається дослідженням, розробкою, маркетингом, продажем і обслуговуванням інноваційних продуктів для поліпшення якості життя користувачів. В асортименті продуктів Acer - це настільні комп'ютери, монітори, проектори, сервери, планшети, смартфони і носяться на тілі пристрою. Компанія також розробляє хмарні рішення, які об'єднують Інтернет речей в єдине ціле. Компанія Acer відзначає 40-річний ювілей в 2016 р і на даний момент є однією з 5 найбільших світових компаній з виробництва ПК.

Компанія Acer створена в 1976 році, вона займає п'яте місце серед лідерів - постачальників на світовий ринок комп'ютерного обладнання. З 2000 року фірма розширила спектр своєї діяльності, зайнялася розробкою новітніх технологій, стала просувати під своїм ім'ям комп'ютерне обладнання, яке відрізняється зручністю і надійністю.

Маркетингова політика компанії була спрямована на розвиток сфери збуту продукції. І це було вірним орієнтиром, який дозволив досягти неперевершеною результативності продажів. Комп'ютерна техніка Acer відома доступними цінами при порівнянному з конкурентами якості продукції. Ноутбуки Acer - один з найбільш продаваних товарів в цьому сегменті в нашій країні, продажі ноутбуків складають більшу частину обороту Acer в Україні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані