Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI82X-ST - AT175463 - купити Інтерактивні дошки в Києві й Україні, доступні ціни на Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI82X-ST - AT175463 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI82X-ST

Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI82X-ST - AT175463

Код товару: AT175463
В наявності
27 990 грн
Короткий опис:
Розміри робочої зони (ВxШ) 1666 х 1173 мм, Програмне забеспечення н/д, Тип полотна метало-кераміка, Інтерфейс USB, Операційна система Windows Vista/10/7/8, Linux, Mac OS, Габаритні розміри (ВxШxГ) 1797 х 1306 х 54 мм,

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Intboard
Розміри робочої зони (ВxШ) 1666 х 1173 мм
Тип полотна металло-керамика
Інтерфейс USB
Габаритні розміри (ВxШxГ) 1797 х 1306 х 54 мм
Розміри полотна (ВxШ) 80
Технологія инфракрасная
Комплектація интерактивная доска — 1 шт., «интерактивный» лоток с функцией распознавания цвета стилуса (красный, синий, черный), а также функ
Операційна система Windows Vista/10/7/8, Linux, Mac OS
Опис

Придбати Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI82X-ST Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI82I

Це найкраще за ціною пропозицію на ринку. В інтерактивній дошці використовується інфрачервона технологія (IR), завдяки чому з нею комфортно може працювати одночасно кілька користувачів. Користувачі мають можливість не заважаючи один одному виконувати всі існуючі операції, серед яких зменшення, збільшення, переміщення об'єктів і так далі. Інтерактивна дошка підтримує до 10 одночасних дотиків. Управління здійснюється пальцем руки, маркером або будь-яким іншим непрозорим предметом, що дозволяє її використовувати в навчальних закладах для дітей з обмеженими можливостями.

Дошка має функціонал BYOD (Bring Your Own Device), що дозволяє учням і вчителеві використовувати свої персональні пристрої (смартфони і планшетні ПК) при роботі з дошкою.

Інтерактивна дошка має матову керамічну зносостійку поверхню білого кольору з можливістю писати сухостираємими маркерами. Поверхня дошки ідеально підходить для проектування зображення з проектора. Інтерактивна дошка INTBOARD UT-TBI82 - ідеальне рішення як для навчальних закладів так і для бізнесу. Вона буде незамінна при проведення переговорів або презентацій. Інтерактивна дошка INTBOARD UT-TBI82 відрізняється простим обслуговуванням, високою точністю і надійністю.

Технічний прогрес невблаганно рухається вперед, полегшуючи життя і спрощуючи роботу у всіх сферах людської діяльності. Технології замінюють звичні нам речі, а потім дозволяють скоротити час і сили. Компанія «INTBOARD» - офіційний представник в Україні однією з них - інтерактивного устаткування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані