Посудомийна машина BOSCH SMV 88 PX 00E (SMV88PX00E) - AT175570 - купити Посудомийні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Посудомийна машина BOSCH SMV 88 PX 00E (SMV88PX00E) - AT175570 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Посудомийна машина BOSCH SMV 88 PX 00E (SMV88PX00E)
Посудомийна машина BOSCH SMV 88 PX 00E (SMV88PX00E)
Посудомийна машина BOSCH SMV 88 PX 00E (SMV88PX00E)
Посудомийна машина BOSCH SMV 88 PX 00E (SMV88PX00E)

Посудомийна машина BOSCH SMV 88 PX 00E (SMV88PX00E) - AT175570

Код товару: AT175570
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип вбудована, Завантаження 13 комплектів посуду, Глибина 55 см, Програми швидка, скло, попереднє ополіскування, нічна, еко, автоматична, інтенсивна, Колір нержавіюча сталь, білий, Клас енергоспоживання A +++,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Загрузка 13 комплектов посуды
Программы эко, стекло, предварительное ополаскивание, ночная, интенсивная, быстрая, автоматическая
Колір нержавеющая сталь, белый
Класс энергопотребления A+++
Особливості функция "Блокировка от детей", технология попеременной подачи воды, сушка, система фильтрации и самоочистки, система равномерног
Ширина 59.8 см
Висота 81.5 см
Виробник BOSCH
Уровень шума 42 dB
Опис

Придбати Посудомийна машина BOSCH SMV 88 PX 00E (SMV88PX00E) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Вбудовувана посудомийна машина BOSCH SMV 88 PX 00E (SMV88PX00E) місткістю до 13 комплектів – необхідна техніка у великій родині, завдяки якій ви отримаєте ідеально вимитий посуд, економію води, енергії і особистого часу. Гідравлічна система ActiveWater використовує кожну краплю води для ідеального результату. Для якісного миття різного кухонного начиння і столового посуду передбачено 8 програм і 6 температурних режимів роботи, завдяки чому ви легко виберете оптимальний режим миття. 4 спеціальні функції: VarioSpeed Plus, Половинне завантаження , HygienePlus, ExtraDry створені для максимально зручного і якісного миття посуду.

Короби XXL сріблястого кольору. Верхній короб з системою 3-рівневого регулювання по висоті Rackmatic. 6 складаних решіток для тарілок у верхньому коробі. 8 складаних решіток для тарілок у нижньому коробі. Зверніть увагу на двигун EcoSilence Drive, який відрізняється економним споживанням електроенергії і низьким рівнем шуму, а датчик завантаження дозволяють оптимізувати витрату води.

Група компаній Bosch - один з найбільших виробників промислової і побутової техніки дуже високого класу. Компанія заснована в далекому 1886 році Робертом Бошем в місті Штутгарті і за свою історію внесла чимало інновацій в досягнення споживчої і промислової техніки. Техніка Бош заслужено користується довірою українських споживачів. У сегменті побутової техніки компанія пропонує широкий спектр пристроїв - холодильники, пральні машини, плити, пилососи, що вбудовується і дрібну побутову техніку, електроінструмент і багато іншого. Стратегією компанії є довговічність роботи і безвідмовність продукції в поєднанні з комфортом і екологічністю. 

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані