Коляска Cybex Mios Jeremy Scott Wings (518001321) - AT175727 - купити Коляски в Києві й Україні, доступні ціни на Коляска Cybex Mios Jeremy Scott Wings (518001321) - AT175727 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Коляска Cybex Mios Jeremy Scott Wings (518001321)

Коляска Cybex Mios Jeremy Scott Wings (518001321) - AT175727

Код товару: AT175727
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип для прогулянок, Вік дитини від 6-ти місяців, Кількість блоків 1, Колір чорний, Перекидна ручка так, Колеса литі (псевдорезина),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возраст ребенка от 6 месяцев
Колеса литые (псевдорезина)
Колір Чорний
Ремни безопасности 5-ти точечные
Регулировка спинки 4-х позиционная
Особливості тормоз/блокировка колес, совместима с автокреслом, регулируемая подножка, регулируемая по высоте ручка, модульная система, гориз
Ширина шасси 50 см
Размеры в разложенном состоянии 83-94 × 50 × 98-108 см
Размеры в сложенном состоянии 33 × 50 × 75 см
Тип прогулочные
Виробник Cybex
Вага 8.5
Опис

Придбати Коляска Cybex Mios Jeremy Scott Wings (518001321) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Коляска Cybex Mios Jeremy Scott Wings (518001321)

Новий триб'ют робіт Чарльза і Рей Имзов, коляска MIOS, відповідає їх девізу: Дизайн повинен бути не тільки функціональним, він повинен бути в радість! Цей маленький брат коляски PRIAM забезпечує максимальну стійкість на легкому шасі, даруючи плавний і маневрений хід.

Осовремененное ретро сидіння має дихаючу сітку не тільки для підтримки "легкого" іміджу, але, в першу чергу, для створення комфортної температури для дитини. Вузька колісна база легко пробирається через міські джунглі. Компактна, функціональна, стильна - ідеально підходить під потреби сучасних батьків.

Система для подорожей 3-в-1. Нове розуміння міської мобільності. MIOS пропонує безліч варіацій: шасі з люлькою MIOS з м'яким матрацом з функцією пам'яті, система для подорожей з використанням зазначеного нагородами дитячого автокрісла CYBEX або gb (адаптер в комплекті) або легка прогулянкова коляски з інноваційним дихаючим сидінням, який кріпиться або вперед або обличчям до батьків .

Маленьке диво. Тест на маневреність. Mios - це втілення безтурботного міського стилю. При вазі всього 8,7 кг і шириною 50 см, MIOS - це ідеальний компаньйон для знайомства з містом. Її компактний дизайн довершує елегантна функціональність і максимальний комфорт. Завдяки своєму вузькому шасі і обертовим переднім колесам, MIOS легко долає самі звивисті і вузькі вулиці. Будь це вхід в метро або затишні магазинчики.

Комфортний вкладиш. Комфорт і в теплу, і в холодну погоду. Додатковий вкладиш легко кріпиться до сидіння. Дає додаткове тепло в прохолодну погоду. Додавання. Механізм складання однією рукою. Інноваційний механізм складання однією рукою дозволяє компактно скласти вашу коляску за секунди; варто самостійно в складеному вигляді.

Сонцезахисний козирок розміру XXL з розширенням. C захистом UPF50 + і оглядовим віконцем. Доступно в 7 кольорах з підголовником. Реверсивне сидіння. Сидіння коляски можна розгорнути по ходу або проти ходу руху в одну мить. Кнопки фіксації дозволяють легко відкріпити і прикріпити сидіння.

Нахил спинки однією рукою. Спинку можна розкласти в 4 положеннях однією рукою, а підніжка розкладається в 3 положеннях. Амортизація всіх коліс. Амортизація всіх коліс для комфорту в дорозі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані