Об'єктив Canon EF-S 24mm f/2.8 STM (9522B005) - AT017588 - купити Об'єктиви в Києві й Україні, доступні ціни на Об'єктив Canon EF-S 24mm f/2.8 STM (9522B005) - AT017588 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Об'єктив Canon EF-S 24mm f/2.8 STM (9522B005)

Об'єктив Canon EF-S 24mm f/2.8 STM (9522B005) - AT017588

Код товару: AT017588
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діафрагма max f/1.8, Сумісність c фотокамерами Canon, Тип об'єктива надкороткий, Тип байонету Canon EF-S, Система оптичної стабілізації без стабілізації зображення, Категорія Фікс-об'єктиви,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Діафрагма max f/1.8
Совместимость c фотокамерами Canon
Тип объектива сверхкороткий
Система оптической стабилизации без стабилизации изображения
Тип байонета Canon EF-S
Фокусировка авто, ручная
Минимальная дистанция фокусировки, м 0.27
Фокусное расстояние min, мм 24
Фокусное расстояние max, мм 24
Тип диафрагмы постоянная
Диафрагма min f/22
К-во лепестков диафрагмы 7
Додатково бленда
Диаметр светофильтра, мм 52
Привод автофокусировки ультразвуковой
Конструкция (элементов/групп) 6/5
Угол поля зрения, градусов 59 - 35
Тип бленды ES-52
Диаметр, мм 68
Длина max, мм 23
Виробник Canon
Категория Фикс-объективы
Опис

Придбати Об'єктив Canon EF-S 24mm f/2.8 STM (9522B005) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Об'єктив Canon EF 24 2.8 STM (9522B005)
Портативний об'єктив Canon EF-S 24mm ідеально підходить для подорожей і вуличної фотографії. Його покращена оптична конструкція забезпечує відмінну якість зображення, а більша максимальна діафрагма f / 2.8 дозволяє робити зйомку з рук в умовах слабкого освітлення. Фокусування STM забезпечує плавну, майже безшумне автофокусування при зйомці відеороликів. Цей портативний об'єктив EF-S 24mm f / 2.8 STM має товщину всього 22.8 мм і важить всього 125 г, дозволяючи вам брати камеру EOS з собою куди завгодно. Крім того, мініатюрний дизайн робить його майже непомітним, що ідеально для вуличної фотографії.

Фокусна відстань 24 мм при використанні з камерою APS-C EOS забезпечує такий же кут огляду, як і об'єктив 38 мм полнокадровой дзеркальної камери. Це забезпечує зображення, близьке до сприйняття людським оком, тому знімки виглядають більш природно і натуралістично. Практично безшумне фокусування STM швидко виконується при зйомці фотографій і забезпечує плавну зміну фокусу при зйомці відеороликів, що гарантує відсутність небажаного шуму фокусування під час зйомки. Швидка максимальна діафрагма f / 2.8 пропускає велику кількість світла, дозволяючи проводити зйомку в умовах слабкого освітлення без використання спалаху. Вона також прекрасно підходить для створення ефектів малої глибини різкості, дозволяючи виділити об'єкт зйомки на м'якому, розмитому фоні. Насолоджуйтеся ідеально чіткими знімками по всьому кадру завдяки потужному запобіганню відблисків і кольоровій окантовці. Наблизьтеся до невеликих об'єктів зйомки на відстань 16 см для отримання неймовірних великих планів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані