Комп'ютер Dell Precision 3430 SFF (34X2116S2H4IHD-WBK) - AT175911 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Dell Precision 3430 SFF (34X2116S2H4IHD-WBK) - AT175911 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер Dell Precision 3430 SFF (34X2116S2H4IHD-WBK)
Комп'ютер Dell Precision 3430 SFF (34X2116S2H4IHD-WBK)
Комп'ютер Dell Precision 3430 SFF (34X2116S2H4IHD-WBK)

Комп'ютер Dell Precision 3430 SFF (34X2116S2H4IHD-WBK) - AT175911

Код товару: AT175911
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія процесора Intel Xeon, Модель відеокарти UHD Graphics P630, Тип ПК Робочі станції, Об'єм встановленої пам'яті 16 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 6 ядер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell, INTEL
Тип ПК Рабочие станции
Вид Класичний
Серия процессора Intel Xeon
Модель відеокарти UHD Graphics P630
Об'єм SSD 250 ГБ
Об'єм HDD 4 ТБ
Операційна система Windows 10 Pro
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер Dell Precision 3430 SFF (34X2116S2H4IHD-WBK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер Dell Precision 3430 SFF (34X2116S2H4IHD-WBK)

Велика потужність. Компактний дизайн.

Оцініть продуктивність рівня робочої станції і економічність в новій конструкції малого форм-фактора. Робоча станція оснащена графічними адаптерами нового покоління і процесорами Intel.

Неперевершена продуктивність і економічність

Недорогі робочі станції Dell Precision серії 3000 забезпечать вам максимум можливостей без шкоди для бюджету. Розвивайте свої ідеї завдяки професійному рівню продуктивності, новим компактним промисловим конструкціях і технології Dell Reliable Memory Technology.

Робоча станція Precision 3430 в малому форм-факторі - більше простору для втілення ваших ідей

Більше простору для втілення ваших ідей

Мало місця? Немає проблем. Робоча станція Precision 3430 в малому форм-факторі володіє нової компактної промислової конструкцією, яка ідеально підходить для використання в обмеженому просторі. При цьому пристрій забезпечує характерні для робочої станції продуктивність і надійність.

Зручна конструкція преміум-класу. Різноманітні компоненти для ефективного робочого процесу допомагають вам легко справлятися зі складними завданнями. Високоякісні матеріали і опціональний зовнішній пилозахисний фільтр підтримують бездоганне стан внутрішніх компонентів, а підтримка Wi-Fi і різні легкодоступні порти дозволяють підключатися до будь-яких пристроїв.

Надійність, коли вона найбільше потрібна

Безперервна робота. Якщо помилки неприпустимі у вашій роботі, технологія Dell Reliable Memory Technology (RMT) Pro захистить вас від потенційних збоїв. Ексклюзивна технологія Dell RMT Pro в поєднанні з пам'яттю ECC виявляє і виправляє помилки пам'яті в режимі реального часу.

Сертифікація незалежними постачальниками ПО. Робочі станції Precision пройшли необхідне тестування, щоб гарантувати високу продуктивність і безперебійну роботу додатків, якими ви користуєтеся щодня. Сертифікація систем Dell від незалежних постачальників ПО охоплює найпопулярніші програми сторонніх розробників. Товари Dell сертифіковані ISO 9002, а це говорить про те, що в компанії відбувається строгий контроль якості на всіх стадіях виробництва.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані